SPORT24

Πίτι: "ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για πρωτάθλημα, πιο πίσω ο Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Πίτι EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Πίτι, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες". Οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, πιο πίσω ο Ολυμπιακός. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Πίτι, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τον Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Ο προπονητής έχει καλή άποψη για εμένα και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Και ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Θέλω να επαναλάβω την περσινή σεζόν και γιατί όχι να τα πάω καλύτερα για να καταφέρουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μετά θα μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα".

Για την ηλικία του (37): "Πάντα το έλεγα ότι το κορμί είναι αυτό που… διατάζει. Αν το προσέχεις θα σε προσέχει και αυτό. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, λες και είμαι 25 ετών. Θέλω να συνεχίσω να παίζω".

Για τους στόχους της ομάδας: "Πρέπει να έχουμε το μυαλό και τα πόδια στο έδαφος. Ο πρώτος στόχος να φύγουμε γρήγορα από τις θέσεις υποβιβασμού και μετά θα κοιτάξουμε πιο ψηλά. Φυσικά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να πάμε πιο καλά".

Για το αν του είπε κάτι ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά το χθεσινό (25/8) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Ο πρόεδρος με ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος από τη Λαμία. Χθες ήταν στο πάγκο με χαιρέτησε και μου έδωσε συγχαρητήρια. Μακάρι να έβαζα κι ένα γκολ. Στην ομάδα υπάρχει ομοιογένεια και ενότητα κάτι που φάνηκε και μετά το ματς".

Για το πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: "Δεν έχω δει τη φάση. Είδα κάποιες φωτογραφίες, οπότε δεν μπορώ να την ερμηνεύσω".

Για τη χρήση του VAR: "Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί και στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε τόσες χώρες. Είναι μία τεχνολογική πρόοδος που βοηθά να λαμβάνονται σωστές αποφάσεις, έστω και με χρονική καθυστέρηση".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Από τα φιλικά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχω δει, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μου φαίνεται ότι είναι πιο δυνατοί. Ο Ολυμπιακός είναι πιο αδύναμος, πιο πίσω, στην τρίτη θέση, παρότι έχει μεγαλύτερη ποιότητα και καλύτερους παίκτες σε σχέση με πέρσι. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα παλέψουν για το πρωτάθλημα".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ