SPORT24

Πετρούνιας: "Το πιο απολαυστικό χρυσό, χαλάλι η αναμονή για το χειρουργείο"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα και μίλησε για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά και για το διάστημα της αποχής του μετά το χειρουργείο.

Στην Ελλάδα προσγειώθηκε με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο Λευτέρης Πετρούνιας και εκεί τον περίμενε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να τον συγχαρεί για τον άθλο του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, μίλησε αποκλειστικά στον Sport24 Radio 103,3 για τον άθλο του, για το γεγονός πως βγήκε πάλι πρώτος, αν και ήταν τραυματίας, αλλά και για το διάστημα της αποχής του μετά το χειρουργείο που θα κάνει στην Ελβετία.

"Είναι το πιο απολαυστικό χρυσό, διότι ήρθε με τη μικρότερη προετοιμασία. Αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα για μένα, καθώς ήμουν χωρίς προετοιμασία ουσιαστικά. Χαλάλι όλη η αναμονή, το γεγονός ότι παγώσαμε την ημερομηνία του χειρουργείου για να πάμε στο Παγκόσμιο και να έρθει αυτό το αποτέλεσμα", είπε αρχικά ο πρωταθλητής μας, που υποστηρίζεται από την Stoiximan.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Τον Λευτέρη Πετρούνια μεταξύ άλλων υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο εκπροσωπώντας την Stoiximan.gr ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιώργος Πατρίκιος.

Αναφορικά με το χειρουργείο του και το επίτευγμά του, σχολίασε: "Αύριο πετάω για Ελβετία και Δευτέρα θα χειρουργηθώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό που πέτυχα. Η δύναμη του μυαλού και τηεςψυχής μπορεί να φέρει πολλά αποτελέσματα. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν μπορώ να το κάνω πολλες φορές αυτό. Ξεπέρασα τον εαυτό μου. Πιστεύω περισσότερο σε μένα. Θα συνεχίσω για πολύ ακόμα να φέρνω επιτυχίες".

Για το διάστημα της αποχής του, ανέφερε: "Θεωρούν οι γιατροί ότι στους τρεις μήνες θα ξεκινήσω κρίκους και σε πέντε μήνες θα επιστρέψω σε αγώνες. Μπορεί να είμαι έτοιμος στο πανευρωπαϊκό τον Απρίλιο του 2019. Όμως, δεν θα ρισκάρω, διότι τον Σεπτέμβριο είναι το Παγκόσμιο που δίνει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Ο Πετρούνιας τόνισε ακόμα για την αποκατάστασή του: "Με βοηθάει πολύ το σώμα μου και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος πιο γρήγορα από τους πέντε μήνες. Θέλω να είμαι έτοιμος για το Πανευρωπαϊκό. Όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα με χειρουργήσει ένας από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου στο θέμα των ώμων. Την πρώτη εβδομάδα αποκατάστασης θα είμαι στην Ελβετία και μετά θα επιστρέψω στην Ελλάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ