SPORT24

Πετρέας: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"

ΛΙΓΚ ΚΑΠ "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΙΓΚ ΚΑΠ "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν αφού επικράτησε με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ. κεντρικός των ερυθρολεύκων, Γιώργος Πετρέας, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη μετά τη νίκη επί του δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: "Ήταν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς. Αναγνωρίζουμε ότι και φέτος ο αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ. Ήμασταν αρκετά καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια λόγω της τακτικής μας κουράστηκε. Κουράσαμε κυρίως το μυαλό τους αναφορικά με το πως θα μας αντιμετωπίσουν. Εμείς δείξαμε ότι φέτος θέλουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και χτίστηκε για να διεκδικήσει νίκες απέναντι σε εμάς. Εμείς τους επιτρέψαμε στο πρώτο σετ να το κατακτήσουν, αλλά στη συνέχεια δείξαμε τη απαραίτητη σοβαρότητα. Δεν γίνεται ένας παίκτης να κερδίσει μια τόσο μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να αντιμετωπίσεις όμως μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, χρειάζονται όλοι οι παίκτες και μια τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά για να φτάσουμε στη νίκη".

Για την προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Το σημερινό είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Το Λιγκ Καπ είναι μια διοργάνωση που τη δεδομένη στιγμή μπορούμε να την αφήσουμε στην άκρη. Το Σάββατο πάμε στην Πυλαία για να αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που σίγουρα θα είναι πιο δυνατός. Σίγουρα θα έχει επηρεαστεί ο εγωισμός των αντιπάλων και εμείς πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ