SPORT24

Περιμένει στη γωνία για Οκάρο Γουάιτ ο Παναθηναϊκός

Miami Heat forward Okaro White celebrates a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Wednesday, Nov. 1, 2017, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Miami Heat forward Okaro White celebrates a three-point shot during the first half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Wednesday, Nov. 1, 2017, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP PHOTO/WILFREDO LEE

Ο Οκάρο Γουάιτ παραμένει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για το "4" με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Γιώργο Συρίγο να εξηγούν πώς έχει η κατάσταση για εκείνον και το "τριφύλλι" στον Sport24 Radio 103.3 (AUDIO).

Η επικείμενη απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη ισχυροποιεί τον Παναθηναϊκό στasη θέση του σέντερ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το "τριφύλλι" θα μείνει ως έχει και θα παραβλέψει την ανάγκη ενίσχυσης στο "4". Δεδομένου ότι πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι του παζλ, το μοναδικό μέρος του ρόστερ που εκκρεμεί, οι "πράσινοι" δεν δείχνουν ιδιαίτερα βιαστικοί -από την στιγμή μάλιστα που η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα.

Γι αυτό κιόλας, οι πρωταθλητές έχουν εξηγήσει στον ατζέντη του Οκάρο Γουάιτ πως θα τον περιμένουν.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Γιώργος Συρίγος εξήγησαν στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 πώς έχει η κατάσταση με τον αθλητικό φόργουορντ και το "τριφύλλι". Από τη μία, το δεδομένο ενδιαφέρον της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, από την άλλη το όχι και τόσο βέβαιο μέλλον του παίκτη στο Cleveland.

Το συμβόλαιο που έχει με τους Cavaliers ο άλλοτε παίκτης του Άρη μπορεί να έχει τη δυνατότητα να γίνει εγγυημένο στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στην παρούσα φάση αυτό το σενάριο δεν μοιάζει πολύ πιθανό. Πάνω σε αυτό θέλει να "πατήσει" ο Παναθηναϊκός για να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά προκειμένου να αποτελέσει τη βασική λύση των "πρασίνων" για την EuroLeague.

AP Photo/Wilfredo Lee

Ακούστε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" το απόγευμα της Πέμπτης (19/7):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ