SPORT24

Παυλίδης: "Ήμασταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες"

LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÔÏÂÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων (9-8) στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio και την εκπομπή «Κονσέρτο για πολυβόλα» με τους Κώστα Γκόντζο και Δημήτρη Σκούρτα μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων (9-8) στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αν η άμυνα ήταν το μυστικό της νίκης: "Βέβαια. Στο πρώτο οκτάλεπτο δεχτήκαμε πέντε γκολ και τρία σε όλο το υπόλοιπο. Αλλάξαμε την άμυνα μας, τη νοοτροπία μας, δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή και η τερματοφύλακας μας πήγε καλύτερα. Και οι δυο ομάδες στηριζόμαστε πολύ στην άμυνα μας. Εμείς ήμασταν λίγο καλύτεροι στις λεπτομέρειες που είναι το παραπάνω και το λιγότερο και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για τον επόμενο τελικό και την πιεσμένη Βουλιαγμένη: "Και εμείς έχουμε πίεση και θέλουμε να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι ώστε να έρθουμε το Σάββατο στην έδρα μας και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε με οποιαδήποτε ομάδα και σύστημα. Αυτό που περιμένω εγώ την Πέμπτη είναι να είμαστε από την αρχή πιο σοβαροί στην άμυνα μας , να μην αφήσουμε την Βουλιαγμένη να σκοράρει εύκολα γκολ, γιατί αυτό στοιχίζει και στην ψυχολογία μας αλλά και στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι μεθαύριο θα είμαστε έτοιμοι και πλέον το άγχος το έχει η ομάδα της Βουλιαγμένης. Αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για τις τερματοφύλακες των δύο ομάδων: "Οι τερματοφύλακες παίζουν τον πρώτο ρόλο. Αν λέμε ότι οι άμυνες είναι το κυρίαρχο στοιχείο στις ομάδες τότε ο τερματοφύλακας είναι ο άρχων της άμυνας. Από τις δύο τερματοφύλακες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Ακούστε τις δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ