SPORT24

Παπαγιάννης: "Να δώσουμε το 100% κόντρα στη Σερβία"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Σερβία και την Γεωργία, δίνοντας το σύνθημα ενόψει των δύο αγώνων.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ανυπομονεί για τον πρώτο αγώνα της 2ης φάσης των προκριματικών της FIBA με την Σερβία (13/9) και δεν το κρύβει. Ο διεθνής σέντερ μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για τον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ανδρών (ο δεύτερος είναι με την Γεωργία στις 16/9), στάθηκε στην άσχημη παράδοση που έχει χτίσει η χώρα μας κόντρα στους Σέρβους, ενώ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας: “Είναι κυρίως πνευματική η δυσκολία. Σωματικά οι περισσότεροι έχουμε κάνει προετοιμασία 2-3 εβδομάδων με τις ομάδες μας, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε προπονηθεί. Σε 3-4 μέρες όμως πρέπει να αλλάξουμε τις λειτουργίες στο μυαλό μας και ο καθένας με τη δική του κουλτούρα να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα".

Για το αν υπάρχει άγχος στην Εθνική: “Σίγουρα θα υπάρξει ένα μικρό άγχος για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που έκαναν οι παίκτες που ήρθαν στα παράθυρα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% στον πρώτο αγώνα με την Σερβία, στον οποίο έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη”.

Για τον αγώνα με την Σερβία: “Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε ανταποκριθεί όπως πρέπει στους αγώνες με τη Σερβία και αυτό πρέπει να αλλάξει. Θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η άμυνα θα μας δώσει καλύτερο μομέντουμ στη επίθεση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ