SPORT24

Παναθηναϊκός: Άμεσα ραντεβού του Ρόκα με την πλευρά Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ότι επίκειται άμεσα ραντεβού του Τσάβι Ρόκα με τους γονείς του Γιώργου Βαγιαννίδη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του νεαρού μπακ-χαφ.

H υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη παραμένει πολύ ψηλά στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μπακ-χαφ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο Τριφύλλι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι", επίκειται άμεσα ραντεβού των Τσάβι Ρόκα και Κώστα Κωνστάντο με τους γονείς του Γιώργου Βαγιαννίδη για το νέο συμβόλαιο, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμη κι εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον 18χρονο ποδοσφαιριστή πρόκειται να του γίνει καλύτερη πρόταση όσον αφορά στο κομμάτι των συμμετοχών, αλλά θα του ζητηθεί να απαντήσει άμεσα. Δεν αποκλείεται, στην τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πειστεί η πλευρά του Βαγιαννίδη, να συμμετέχει κι ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος

Θυμίζουμε πως η τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού προς την πλευρά του Βαγιαννίδη ήταν πριν από 20-25 ημέρες, με ένα συμβόλαιο που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ ετησίως.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα στην υπόθεση ανανέωσης του Βαγιαννίδη
Βαγιαννίδης: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"
Βαγιαννίδης: To "όχι" στον ΠΑΟΚ και η βραδιά - όνειρο με τον Παναθηναϊκό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ