SPORT24

Οι Τσαμπούρης και Τσοκάνης στον Sport24 Radio

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Σάββας Τσαμπούρης, και ο σκόρερ του Παναιτωλικού Τάσος Τσοκάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή πάμε αποδυτήρια για την ισοπαλία των Βοιωτών και τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου.

Οι Σάββας Τσαμπούρης (Λεβαδειακός), Τάσος Τσοκάνης (Παναιτωλικός) μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό.

Σάββας Τσαμπούρης (Λεβαδειακός)

Για την εκτός έδρας ισοπαλία του Λεβαδειακού 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης:
“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε να δείξουμε ότι η μέχρι τώρα συγκομιδή στα εκτός έδρας δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία. Πάντα είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Είναι ικανοποιητικός ο βαθμός της ισοπαλίας. Αν όμως η ομάδα θέλει να αλλάξει επίπεδο, πρέπει να πάρουμε και τρίποντο εκτός έδρας για να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία”.

Για την διαφορά απόδοσης στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια:
“Ψάχνουμε να βρούμε σημεία ισορροπίας ανάμεσα στα εντός και τα εκτός έδρας. Η ομάδα παρουσιάζει μεγάλη διαφορά. Μιλήσαμε και είπαμε ότι αυτή δεν είναι εικόνα στα εκτός έδρας. Θέλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Σήμερα δώσαμε ένα καλό δείγμα”.

Για το σημείο στο οποίο κρίθηκε το μας:
“Το παιχνίδι κρίθηκε στην ισοαφάριση του Γιακουμάκη με ένα υπέροχο γκολ. Το παιχνίδι μάς βγήκε σχεδόν όπως το είχαμε σχεδιάσει, αν εξαιρέσουμε τη στημένη φάση στην οποία ολιγωρήσαμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Απόλλωνα μακριά από την περιοχή μας και να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Είχαμε δυο αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και προχωράμε”.

Για τη φάση του 73΄ με την αλλαγή της απόφασης του διαιτητή για κάρτα στον Λεονάρντο:
“Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος έκανε το φάουλ. Ρώτησα τον διαιτητή αν είναι σίγουρος και είπε ότι είναι. Απ΄ότι κατάλαβα άλλαξε την απόφασή του λόγω του τέταρτου διαιτητή”.

Γα τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
“Η ομάδα δεν έχει σωθεί βαθμολογικά. Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό ακόμη. Έχουμε δει πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο”.

Τάσος Τσοκάνης (Παναιτωλικός)

Για την νίκη του Παναιτωλικού 3-0 επί του Πλατανιά:
“Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Η θέση στην οποία παίζω είναι περίπλοκη και δεν μού επιτρέπει να σκοράρω εύκολα. Είμαστε όμως όλοι χαρούμενοι που η ομάδα κέρδισε και πήρε αυτούς τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύουμε πολύ με τον καινούργιο προπονητή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ