SPORT24

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÑÉÊÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÑÉÊÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ακούστε τις δηλώσεις των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Σωτήρη Μανωλόπουλου και Νίκου Δίπλαρου στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Οι πρωταγωνιστές της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103.3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ)

Για την επικράτηση απέναντι στα Τρίκαλα: "Φάνηκε η αποχή που είχαμε από τα παιχνίδια. Θεωρώ πώς χρειαζόμασταν μεγαλύτερη συγκέντρωση και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά κι επιθετικά. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια".

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρό μυαλό: "Μας επηρέασε αυτό το διάστημα που δεν είχαμε παιχνίδια. Πρέπει πάλι να βρούμε τον ρυθμό μας. Κρατάμε μόνο τη νίκη που έχει σημασία και να κοιτάξουμε το ματς με την Καρσίγιακα. Μπορούμε όλοι να το κάνουμε αυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στη συνέχεια του Champions League".

Για το αν υπάρχει έξτρα πίεση για τις σημαντικές αναμετρήσεις που ακολουθούν σε Ελλάδα κι Ευρώπη: "Η αλήθεια είναι ότι η υπάρχει η πίεση καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League κι εφόσον έχουμε μείνει πίσω στη Stoiximan.gr Basket League, πρέπει να κάνουμε πίσω. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την πίεση και να συγκεντρωθούμε 100% σε όσα θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε αρκετά και το έχουμε δείξει απλά σε κάποιες αναμετρήσεις έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση".

Σωτήρης Μανωλόπουλος (Κύμη)

Για το αν η νίκη κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρος είναι για την οκτάδα: "Είναι νωρίς να το πούμε αυτό. Θα σας πω αυτό που είπε ο προπονητής, ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πολλά παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Σημασία έχει πως κυνηγάμε κάθε ματς και στο τέλος θα δούμε πού θα βγει. Μακάρι να είμαστε στην οκτάδα".

Για την εικόνα της Κύμης: "Στη διάρκεια της διακοπής δεχτήκαμε πολύ πίεση από το τεχνικό επιτελείο για να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προπονηθούμε καλά. Φοβηθήκαμε μήπως μας επηρεάσει η διακοπή. Αντίθετα, δουλέψαμε πάρα πολύ βελτιώσαμε κάποια πράγματα και παρουσιαστήκαμε πανέτοιμοι".

Νίκος Δίπλαρος (Πανιώνιος)

Για τη σημαντική νίκη του Πανιώνιου κόντρα στον Κόροιβο: "Όλα τα ματς τα δικά μας κρίνονται στην άμυνα. Σίγουρα δεν μπήκαμε καλά και ήμασταν λίγο νωθροί. Υπήρχε και η πίεση του παιχνιδιού αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλή άμυνα, βγήκαμε μπροστά και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι".

Για όσα άλλαξαν στο ημίχρονο, ώστε ο Πανιώνιος να βελτιώσει την απόδοσή του: "Καταλάβαμε πώς πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας και το κάναμε. Περιορίσαμε τους παίκτες που μας είχαν δημιουργήσει πρόβλημα και βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση".

Για την προσωπική του απόδοση: "Με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου, οπότε κι εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω".

Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)

Για την δύσκολη επικράτηση του Λαυρίου: "Το παιχνίδι τελείωσε με έναν πόντο διαφορά υπέρ μας. Παλεύαμε για τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καταφέραμε να βγάλουμε την τελευταία άμυνα, που μας έδωσε και τη νίκη".

Για την απόδοσή της ομάδας του: "Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα μας. Είμαστε μια ομάδα που αν παίξει καλή άμυνα, θα βρει ρυθμό και στην επίθεση, οπότε εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος στη συνέχεια".

Για τους στόχους: "Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά. Να μπούμε στα play offs και στη συνέχεια βλέπουμε…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ