SPORT24

Oι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Oι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Διαμαντής Σλαφτσάκης (Άρης), Βασίλης Φραγκιάς (προπονητής Πανιωνίου), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (Ρέθυμνο) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο πέρασμά ( 100-94) της από το Λαύριο, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έβαλε την υπογραφή του στο "θρίλερ" ( 66-65) του Άρη με τον Προμηθέα, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έφυγε χαμογελαστός από την Χαλκίδα, καθώς το Ρέθυμνο επικράτησε ( 84-77) της Κύμης και ο Βασίλης Φραγκιάς καθοδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη ( 77-75) επί του Περιστερίου. Ο έμπειρος κόουτς και οι τρεις παίκτες μίλησαν στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη για τις επιτυχίες των ομάδων τους.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)

Για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου στην παράταση με 100-94: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, για το οποίο όμως είχαμε προετοιμαστεί. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τον αποκλεισμό μας από το Champions League. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος με κάποια ριμπάουντ, κάποιες βολές και κάποια σουτ. Ήμαστε τυχεροί που ήμασταν εμείς αυτοί που πανηγυρίσαμε τη νίκη".

Για το πως επηρεάζεται η απόδοση της ΑΕΚ από τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών: "Ο αθλητισμός έτσι είναι. Δεν γίνεται σε μια χρονιά να πηγαίνουν όλα καλά. Ειδικά φέτος οι τραυματισμοί μας έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Ελπίζω τα παιδιά να επιστρέψουν γρήγορα. Μέχρι τότε όμως οι υπόλοιποι πρέπει να δίνουμε το100% και να παίζουμε και για αυτούς".

Για τον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο, θα δούμε τι γίνεται και με τους τραυματίες και θα ανασυνταχθούμε. Την Τετάρτη παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο και πάμε όπως πάντα για τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε".

Διαμαντής Σλαφτσάκης (Άρης)

Για τη νίκη του Άρη επί του Προμηθέα με 66-65 στην παράταση: "Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ. Το δείξαμε όταν ήμασταν στο -14 με το ότι μείναμε ενωμένοι. Είπαμε ότι μέσα από την άμυνα και με υπομονή θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κλειδί ήταν η σκληρή άμυνα που μας βοήθησε να βρούμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και να γυρίσουμε τελικά το παιχνίδι".

Για τον ρόλο του στην τελευταία φάση του παιχνιδιού που έκρινε και το αποτέλεσμα: "Ήταν η τελευταία άμυνα και ήξερα ότι αν την έβγαζα, θα παίρναμε το παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαζα αυτή την άμυνα και έτσι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή τη νίκη".

Για τη σημασία αυτής της νίκης ύστερα από πέντε ήττες: "Σίγουρα θα φέρει ηρεμία, αλλά όχι απόλυτη. Έχουμε ακόμη τέσσερις σημαντικούς αγώνες και αν θέλουμε κάτι παραπάνω πρέπει να τους κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, πιστεύω ότι θα τελειώσει με ένα διπλό στην έδρα του Χολαργού".

Βασίλης Φραγκιάς (προπονητής Πανιωνίου)

Για τη νίκη του Πανιωνίου 77-75 επί του Περιστερίου: "Στο πρώτο ημίχρονο επιλέξαμε μια τακτική που δεν μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγμα και σε συνδυασμό με το πάθος των παικτών και το ότι δεν υπάρχει το άγχος της σωτηρίας, τα παιδιά παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα στο παρκέ και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη".

Για το ότι ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League: "Τα παιδιά κατάλαβαν τι έπρεπε να γίνει, το μετουσίωσαν σε πράξεις μέσα στο παρκέ και τα μπράβο πηγαίνουν σε αυτούς".

Για τα παιχνίδια που απομένουν: "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή όμως που δεν κινδυνεύουμε με υποβιβασμό και δεν πάμε για τα playoffs, θα δώσω χρόνο στα νέα παιδιά για να δούμε τι μπορούν να κάνουν ενόψει της νέας σεζόν".

Ανδρέας Γλυνιαδάκης (Ρέθυμνο)

Για την εκτός έδρας νίκη του Ρεθύμνου επί της Κύμης με 84-77: "Είναι μια νίκη που μας κρατάει ζωντανούς. Αν και πραγματικά δουλεύουμε πολύ, χάνουμε πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Μας έλειπε το μακρινό σουτ, το οποίο όμως είχαμε σήμερα και μας άνοιξε το χώρο. Είχαμε περισσότερα εύκολα καλάθια μέσα στη ρακέτα. Αυτό το κομμάτι μας έλειπε και γι΄αυτό μέχρι τώρα ήμασταν σε αυτό το σημείο".

Για τη συνέχεια: "Tώρα έχουμε ακόμη έναν τελικό κόντρα στον Κολοσσό και δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι, αν δεν κερδίσουμε σε αυτό το ματς. Σίγουρα είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Ωστόσο με λιγότερες από δύο ακόμη νίκες δεν μπορούμε να συζητάμε για τίποτα. Παρόλα αυτά πάμε αγωνιστική με αγωνιστική και ανάλογα με το τι κάνουν και οι αντίπαλοί μας".

Photo credits: Eurokinissi







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ