SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Νικολιάς (ΠΑΣ Γιάννινα) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησαν στους μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Άρης και ΑΕΚ - Ήφαιστος Λήμνου της 7ης αγωνιστικής της Basket League, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Λεβαδειακού στην 11η "στροφή" της Super League.

Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ 95-79 επί του Άρη: "Θεωρώ ότι παρά την καλή εμφάνιση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και τη διαφορά που χτίσαμε, τους 15 πόντους αν δεν κάνω λάθος, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, γιατί στην άμυνα ήμασταν χαλαροί και ο Άρης έβαλε 40 πόντους, πράγμα που δεν κάνει και έδωσε 13 ασίστ. Αυτό το γεγονός τους έδωσε ρυθμό ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Παρόλα αυτά επειδή είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών και διαφορετικής σημασίας είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη ακόμα και αν έρχονταν με ένα πόντο".

Για το τι λειτούργησε θετικά όταν ο Άρης πλησίασε στο σκορ: "Έχουμε κάποιους παίκτες ποιοτικούς που έχουν ξαναπαίξει σε τέτοια παιχνίδια, ξέρουν πως να αντιδράσουν. Σε αυτά τα ματς πέρα από το πλάνο που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προσωπικότητες των παικτών. Για παράδειγμα ο Φιλ (Γκος) μπήκε μέσα και έβαλε πολύ μεγάλα σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο και μας έβαλε ξανά στο +10".

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό ή κακό: "Αν πάρουμε για παράδειγμα την περσινή διακοπή είχε λειτουργήσει πολύ ευεργετικά για εμάς, ελπίζω ότι και φέτος να έχει την ίδια ευεργετική επίδραση".

Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Από την αρχή του αγώνα επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Δώσαμε σουτ τα περισσότερα από τα οποία ήταν εύστοχα, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Τους επιτρέψαμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και να έχουν ένα μεγάλο σκορ, οπότε βρεθήκαμε να κυνηγάμε σε όλο το παιχνίδι. Παλέψαμε και καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στους πέντε πόντους, αλλά εκεί κάποιες λάθος αποφάσεις δικές μας επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πάρει εύκολα το παιχνίδι".

Για το αν η διακοπή είναι ωφέλιμη για τον Άρη: "Ναι είναι ωφέλιμη. Θα μας επιτρέψει να περάσουμε περισσότερο χρόνο μέσα στο γήπεδο με τις προπονήσεις και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στη συνέχεια".

Για τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής: "Σίγουρα αδικούμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, έπρεπε να έχει κάνει μια καλύτερη πορεία μέχρι τώρα. Έχει παίκτες οι οποίοι έχουν διαπρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ελπίζω ότι μέσω κυρίως από την προπόνηση και τη δουλειά που θα κάνει στο γήπεδο θα δείξει μια διαφορετική εικόνα".

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)

Για την έκτη σερί της ΑΕΚ με το 83-69 επί του Ήφαιστου Λήμνου: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Τώρα υπάρχει μια διακοπή και θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε γιατί βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα η αλήθεια είναι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ρεκόρ που έχουμε".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και τις υποχρεώσεις με την Εθνική: "Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εμείς θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτό. Η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα, θα γυρίσουν και οι τραυματίες, θα επιστρέψουν τα παιδιά που τα έχουμε ανάγκη. Η Εθνική είναι κάτι όμορφο".

Για τη νίκη που ήρθε εύκολα και τα λίγα λάθη που έκανε η ΑΕΚ : "Είχαμε πει ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί μετά τη διακοπή το μυαλό πάει αλλού, δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στις 3 το μεσημέρι, τα πόδια ήταν λίγο βαριά και κουρασμένα, ήταν γενικά δύσκολο παιχνίδι. Το καλό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, καταλάβαμε τι παίζει ο Ήφαιστος και καταφέραμε να νικήσουμε ότι τόσο εύκολα όσο δείχνει η διαφορά".

Αλέξανδρος Νικολιάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 επί του Λεβαδειακού: "Σήμερα ξέραμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Μπήκαμε μέσα με πάθος έτσι όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε και πήραμε τη νίκη που δικαιούμαστε".

Για το τι δεν πήγε καλά στις προηγούμενες αγωνιστικές: "Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτές τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε πάρα πολύ και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι βγάλαμε κάποια πράγματα στον αγώνα και ευτυχώς πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για τη συνέχεια: " Τώρα βλέπουμε τον ΟΦΗ. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι σημαντικό, η ομάδα έχει έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση και είμαστε εμείς που πρέπει να τη βγάλουμε από αυτή την περιπέτεια".

Για τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα: "Τι να πω, αυτά είναι και τυχερά. Όλοι έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Όλα πλέον είναι καλά και μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα ως ομάδα και όλοι μαζί να πάμε σε κάθε αγωνιστική για τη νίκη".

Photo credits: Eurokinissi







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ