SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δημήτρης Χατζηισαΐας, Σπύρος Ρισβάνης από τον Ατρόμητο και ο Φώτης Γεωργίου της Κέρκυρας μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό, μετά τις νίκες των ομάδων τους. (AUDIO)

Οι δυο στόπερ του Ατρόμητου, Σπύρος Ρισβάνης και Δημήτρης Χατζηισαΐας αλλά και ο επιθετικός της Κέρκυρας, Φώτης Γεωργίου μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τις νίκες που πέτυχαν οι ομάδες τους επί του Αστέρα και του Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.

Δημήτρης Χατζηισαΐας (Ατρόμητος)

Για το γκολ που σημείωσε κι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο:
“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και για τη νίκη που πήρε η ομάδα μου, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ και πήραμε το παιχνίδι”.

Για τη φάση που άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης:
Το πίστευα. Έγινε από μία εκτέλεση κόρνερ το οποίο έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Ο προπονητής μου φώναξε, ώστε να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ”.

Για την εικόνα του αγώνα:
“Πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες και καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ. Στο τέλος πήγαν όλα καλά”.

Σπύρος Ρισβάνης (Ατρόμητος)

Για την επικράτηση του Ατρόμητου:
“Γνωρίζαμε πως ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Αξίζουμε όλοι συγχαρητήρια και κοιτάμε το επόμενο ματς”.

Για το πλάνο που έδωσε τη νίκη:
“Ο Αστέρας έχει ένα πολύ καλό σύνολο και βρίσκει λύσεις από τις στημένες φάσεις αφού έχει ψηλά παιδιά. Αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο, πώς θα παίξουμε εμείς και νομίζω ότι τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά”.

Για τον στόχο που θα φέρει ικανοποίηση στο τέλος της σεζόν:
“Από την αρχή στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι καλύτερο έρθει για πιο ψηλά, εμείς το περιμένουμε με μεγάλη χαρά”.

Φώτης Γεωργίου (Κέρκυρα)

Για τη σημασία της νίκης:
“Ήταν πολύ σημαντική η επικράτηση για πολλούς λόγους. Για ψυχολογικούς, για εμάς, για τον κόσμο που βοηθάει πάρα πολύ. Πλέον μπορούμε να βλέπουμε διαφορετικά τη συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Όλα τα παιδιά έβγαλαν πάθος και αποφασιστικότητα.

Είχαμε άγχος και πίεση αλλά από δω και πέρα, πιστεύω τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Η συνέχεια είναι δύσκολα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο πρόσωπο και την ίδια αποφασιστικότητα θα τελειώσει όμορφα η χρονιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ