SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio
INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 και μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Τρεις εκ των πρωταγωνιστών των αγώνων της Κυριακής, οι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος του Πλατανιά, Αντώνης Ράνος της Ξάνθης και Γιώργος Νικόλτσης του Πανθρακικού μίλησαν στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Διαβάστε και ακούστε τις δηλώσεις τους:

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (Πλατανιάς):

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού:
“Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα το διάστημα που δεν υπήρχε αγωνιστική. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο απειλητικοί όσο χρειαζόταν.

Στο 2ο ημίχρονο δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό του παιχνιδιού. Καταφέραμε έστω και αργά να σκοράρουμε, μετά λύθηκαν τα πόδια μας, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ και δίκαια ήρθε η νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία.

Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει ν α ξεχάσουμε αυτή τη νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο”.

Αντώνης Ράνος (Ξάνθη):

Για το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του Πανιωνίου:
“Κάθε επιθετικός θέλει το γκολ. Σου δίνει ψυχολογία για να συνεχίσεις να δουλεύεις. Συνεχίζω να δουλεύω. Σε κάθε παιχνίδι που παίζω το κυνηγάω. Κάποιες φορές έρχεται, κάποιες όχι. Σήμερα ήμουν τυχερός και χαίρομαι που βοήθησα την πομάδα μου να κερδίσει. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και τα δίνουμε όλα. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει και μακάρι να πάνε όλα καλά. Κάθε μέρα δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάνουμε ότι ζητάει ο προπονητής και θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Γιώργος Νικόλτσης (Πανθρακικός):

Για την ήττα από την ΑΕΚ: “Παρά την ήττα δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ. Προσπάθησε η ομάδα, έδειξε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Πιστεύω ότι στην συνέχεια με περισσότερη συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων και λίγη τύχη θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ