SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!
EUROKINISSI

Οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Κολοσσός) και Δημήτρης Χαριτόπουλος (Ήφαιστος) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για τις νίκες των ομάδων τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Κολοσσος) και Δημήτρης Χαριτόπουλος (Ήφαιστος) έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στις νίκες των ομάδων τους κόντρα σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα και "πέρασαν" από τον Sport24 Radio 103,3 μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη για τα θετικά αποτελέσματα των ομάδων τους.

Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Κολοσσός H Hotels)

Για τη νίκη του Κολοσσού 81-75 επί του Άρη: "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν κάπου λογικό, καθώς μας έλειπαν δύο ψηλοί παίκτες, ο Μαυροειδής και ο Γεωργάκης. Στη συνέχεια επανήλθαμε, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον και αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε αυτή τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή".

Για το αν βάζει για τα καλά τον Κολοσσό στο «κόλπο» της παραμονής: "Βεβαίως. Ο Άρης είναι μια ομάδα σχεδόν σαν εμάς, όχι ότι κινδυνεύει, αλλά είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο, να το κερδίσουμε, για να καταφέρει η ομάδα να επιβιώσει και να σώσουμε την κατηγορία".

Για τον αριθμό των νικών που χρειάζονται για την παραμονή: "Κάθε σεζόν πιστεύω ότι χρειάζονται 8 νίκες. Πέρσι που ήμουν στον Πανιώνιο μείναμε με 7 νίκες, αλλά φέτος υπάρχουν περισσότερες ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία και δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσες νίκες θα χρειαστούν".

Για την προσωπική του απόδοση: "Πάντα μου αρέσει να παίζω στο Αλεξάνδρειο. Αγαπάω την ομάδα και τον κόσμο και ήθελα να δείξω πόσο έχω βελτιωθεί ως παίκτης τώρα που έχει και πιο πολύ χρόνο συμμετοχής και ήθελα να δείξω ότι αξίζω να παίζω σε αυτή την κατηγορία".

Δημήτρης Χαριτόπουλος (Ήφαιστος Λήμνου)

Για τον στόχο του Ήφαιστου μετά τη νίκη 77-73 επί του Περιστερίου:οιτάμε μπροστά. Το να θέσουμε κάποιον καινούργιο στόχο ή κάτι άλλο είναι λόγια του αέρα από την άποψη ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο που κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νομίζω ότι ατή είναι η επιτυχία μας μέχρι στιγμής. Δεν μετράμε πόσες νίκες έχουμε, ούτε κοιτάμε που βρισκόμαστε στη βαθμολογία, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλεύουμε για τον αντίπαλο και κοιτάμε να παίρνουμε τις νίκες. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν αφήνουμε το μυαλό να φεύγει από τον στόχο που είναι το επόμενο παιχνίδι. Σήμερα τα καταφέραμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στο επόμενο παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου".

Για το "κλειδί" της νίκης: "Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε πολύ και από τους προπονητές. Εγώ πιστεύω ότι αν ο Πεδουλάκης δεν γυρνούσε σε ζώνη θα ήταν για εμάς μια σχετικά άνετη νίκη. Η ζώνη μας μπέρδεψε ίσως γιατί εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά, για να αντιδράσουμε. Ωστόσο τα καταφέραμε. Από τον πάγκο δούλεψα πάρα πολύ καλά και το κλειδί ήταν ότι δεν χάσαμε καμία στιγμή την ψυχραιμία μας και όταν η άλλη ομάδα πλησίασε στο σκορ δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά συνεχίσαμε στο πλάνο μας".

Για το συστατικό της επιτυχίας: "Η επιτυχία είναι ότι ο κάθε παίκτης ξέρει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα και το δίνει κάθε φορά. Αυτό είναι και επιτυχία των προπονητών που το βγάζουν κάθε φορά. Δεν θα λέμε ψέμματα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν όσο περισσότερο μπορούν. Το ότι όλοι μπαίνουν έτοιμοι να δώσουν το 100% και να αποδείξουν στους προπονητές ότι θέλουν να παίξουν είναι επιτυχία και αυτό. Έτσι έρχεται η χημεία. Πιστεύω πλέον ότι είμαστε από τις δυνατές ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε τη χρονιά έτσι, αλλά είμαστε από τις σκληρές ομάδες, όλοι δυσκολεύονται εναντίον μας. Ακόμα και ο 15ος στην προπόνηση δίνει το 100%".

Ακούστε τις δηλώσεις των δύο παικτών:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ