SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι Γιώργος Μπόγρης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Άκης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα), Αλέξανδρος Νικολιάς (ΠΑΣ Γιάννινα) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Οι Γιώργος Μπόγρης ( Ολυμπιακός), Ανδρέας Χριστοδούλου ( Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας ( Προμηθέας), Άκης Γιάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα) και Αλέξανδρος Νικολιάς (ΠΑΣ Γιάννινα) "πέρασαν" από τον Sport24 Radio 103,3 και μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη για τις νίκες των ομάδων τους.

Γιώργος Μπόγρης (Ολυμπιακός)

Για την εκτός έδρας νίκη 86-67 επί του Κολοσσού: "Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε να “ξεμπουκώσουμε” και το είδαμε πιο πολύ σαν προπόνηση. Ο Κολοσσός με την αλλαγή προπονητή ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ένα βήμα προς τα πάνω. Ήταν ανταγωνιστικός σε όλο το ματς αλλά εμείς βγάλαμε σωστά κάποιες φάσεις και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια και την επόμενη εβδομάδα. Σε επτά μέρες έχουμε τρία ματς. Είστε ευχαριστημένοι για τη νίκη.. Ποτέ δεν υποτιμούμε μια νίκη. Προχωράμε, καθώς από αυτό το ματς πήραμε και στοιχεία που θα τα χρησιμοποιήσουμε και την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα”.

Για τον προσεχή αγώνα της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλή και σκληρή ομάδα. Είναι μια ομάδα του προπονητή. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε αρχίσει και δένουμε σαν ρόστερ. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση και βρίσκουμε τους ρόλους μας. Σιγά σιγά η ομάδα θα αποκτήσει τη δυναμική με την οποία θα φτάσει στο τέλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης, που είναι πολύ χρήσιμοι για την ομάδα, ξεκουράστηκαν και τους περιμένουμε αύριο να ενσωματωθούν με την ομάδα για να πάμε να πάμε πάρουμε ένα μεγάλο διπλό που θα μας δώσει ελπίδες για την τετράδα".

Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)

Για τη νίκη του Προμηθέα 71-61 επί του Άρη: "Παίξαμε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο και εκεί πήραμε μια καλή διαφορά. Ο Άρης όμως πάντα παλεύει και είναι δύσκολο να κρατήσεις μια διαφορά εναντίον του”"

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Προσωπικά δεν έχω συνηθίσει τα συνεχόμενα παιχνίδι και φαίνεται στους αριθμούς. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει όμως να είμαστε 100% έτοιμοι και να μην παρασυρόμαστε από συναισθήματα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το έχουμε διαχειριστεί σωστά μέχρι τώρα. Έχουν έρθει βέβαια και κακές ήττες, αλλά αυτό συμβαίνει ακόμη και στις ομάδες της Ευρωλίγκα".

Για τον αγώνα της Τρίτης με την Ολίμπια Λουμπλιάνας εκτός έδρας: "Είναι ένα κομβικό ματς κόντρα στην τελευταία ομάδα του ομίλου. Τώρα βέβαια πρέπει να διαχειριστούμε και το γεγονός ότι θεωρούμαστε φαβορί. Τώρα παίζει και το “πρέπει”. Αυτό θα το καταφέρουμε με συγκέντρωση και πίστη στους εαυτούς μας".

Ανδρέας Χριστοδούλου (Ρέθυμνο)

Για τον νίκη 78-64 επί της Κύμης: "Ήταν ένας τελικός που έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν και τώρα προσπαθούμε βήμα – βήμα, παιχνίδι – παιχνίδι να κερδίζουμε για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στην άμυνα και στη δημιουργία. Παρόλο που πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε λόγω των προσωπικοτήτων που έχουμε στην ομάδα και της θέλησης μας για τη νίκη".

Άκης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την νίκη του ΠΑΣ 3-1 επί του Πανιωνίου: "Χρειαζόμασταν πάση θυσία τους 3 βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα μας δεν είναι για να παλεύει για τη σωτηρία. Είναι για κάτι παραπάνω. Τώρα που είμαστε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς, φαίνεται στα παιχνίδια η δουλειά που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει τα συστήματα μας. Έχουμε μια ομοιογένεια στην ομάδα, επειδή πλέον δεν γίνονται αλλαγές όπως στις πρώτες αγωνιστικές”.

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: "Προηγείται ο αγώνας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Μετά παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η ομάδα πρέπει να παλεύει για αυτό που της αξίζει σε κάθε αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρέπει να παλεύει για την σωτηρία του. Αξίζει περισσότερα".

Άκης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την νίκη του ΠΑΣ 3-1 επί του Πανιωνίου: ":Χρειαζόμασταν πάση θυσία τους 3 βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα μας δεν είναι για να παλεύει για τη σωτηρία. Είναι για κάτι παραπάνω. Τώρα που είμαστε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς, φαίνεται στα παιχνίδια η δουλειά που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει τα συστήματα μας. Έχουμε μια ομοιογένεια στην ομάδα, επειδή πλέον δεν γίνονται αλλαγές όπως στις πρώτες αγωνιστικές”.

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: "Προηγείται ο αγώνας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Μετά παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η ομάδα πρέπει να παλεύει για αυτό που της αξίζει σε κάθε αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρέπει να παλεύει για την σωτηρία του. Αξίζει περισσότερα".

Photo credits: Eurokinissi









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ