SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Μιχάλης Λούντζης μίλησαν στον Spor24 Radio 103,3 για τις νίκες των ομάδων τους για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό! Οι Βασίλης Ξανθόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός), Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Πανιώνιος) και Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα) μίλησαν για τις νίκες των ομάδων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Βασίλης Ξανθόπουλος

Για την επικράτηση κόντρα στην Κύμη : " Παίζαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο έχουν δείξει τ” αποτελέσματα που είχε μέχρι τώρα. Εμείς προερχόμασταν από ένα δύσκολο παιχνίδι κι ένα πολύωρο ταξίδι. Στο τέλος όμως, κάποια μεγάλα σουτ και η ψυχραιμία στις βολές, μάς έδωσαν αυτή τη νίκη".

Για τις επόμενες υποχρεώσεις της ΑΕΚ: " Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, με θετικά αποτελέσματα. Τώρα ακολουθεί έναν δύσκολο ματς απέναντι στην Στρασμπούρ, ωστόσο όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας".

Για την παρουσία των φίλων της Ένωσης: " Είναι αλήθεια ότι μας δίνουν ώθηση και ειδικά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά, μας στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας κι εμείς με τη σειρά μας, πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός)

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Για το “διπλό” στο ματς με τον Άρη στο “Nick Galis Hall”: " Είναι μια μεγάλη νίκη. Γνωρίζαμε τα προβλήματα που έχει ο Άρης. Δεν είχε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που πήγε στην ΑΕΚ και ήταν ο πολυτιμότερος του παίκτης. Δεν έπαιζε ο Γιάννης Αθηναίου και ξέραμε πώς αν δεν το εκμεταλλευτούμε θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και δεν δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να μπει στο παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που ξεκινάει από την άμυνα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ήμασταν πανέτοιμοι. Περιμέναμε ν” αντιδράσει ο Άρης αλλά μείναμε σοβαροί και φτάσαμε στην επικράτηση".

Σλάβεν Τσούπκοβιτς (Πανιώνιος)

Για τη δεύτερη νίκη στην Stoiximan.gr Basket League : " Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Όλοι γνωρίζαμε πόσα προβλήματα είχαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Αλλάξαμε παίκτες και σίγουρα χρειαζόμασταν χρόνο, ώστε να παίξουμε καλά. Χάσαμε από ατυχία κάποια παιχνίδια, όπως αυτά με τον Κόροιβο, την Κύμη και τον Άρη. Θα ήμασταν σε καλύτερη θέση αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν τα παρατάμε. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικό σωματείο και αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Το “κλειδί” στο ματς με το Ρέθυμνο ήταν άμυνα. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και βέβαια θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς με τον Φάρο στην έδρας μας. Θα δώσουμε το 200% για να τα καταφέρουμε κι ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη".

Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα)

Για τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο : " Κατά τη γνώμη μου, όλοι είμαστε πρωταγωνιστές. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε».

Για το "κλειδί" της επικράτησης: "Μπήκαμε πιο δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά και στη συνέχεια δεν χάσαμε τον έλεγχο. Είναι πολύ νωρίς να κοιτάμε τις πιθανές ισοβαθμίες καθώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κράταμε τη νίκη και συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ