SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πρωταγωνιστές της ημέρας στη Stoiximan.gr Basket League μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Οι Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Γιάννης Ψαράκης (πρόεδρος ΚΑΕ Λαύριο), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ) και Γκάρι Μακ Γκι (Κύμη) μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)

Για τη νίκη του Λαυρίου 101-87 επί του Προμηθέα: "Θέλαμε αυτή τη νίκη για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο όσο καλύτερα μπορούσαμε, επειδή μας μένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Για τους στόχους που έχουν: "Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: "Σήμερα ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ήταν καλύτερος από ποτέ. Στήριξε την ομάδα, μας έδωσε ρυθμό και μας οδήγησε στη νίκη".

Γιάννης Ψαράκης (πρόεδρος ΚΑΕ Λαύριο)

Για την 3η θέση του Λαυρίου στη Βαθμολογία της Stoiximan.gr Basket League: "Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Φαινόταν από την αρχή ότι θα γίνει κάτι καλό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν ικανότητες. Πρέπει πάντα να σέβεσαι τον αντίπαλο, να υπολογίζεις την αντίδρασή του και πως θα αμυνθεί απέναντί σου. Στα πρώτα παιχνίδια δεν μας ήξεραν. Τώρα όλοι μας ξέρουν, μας υπολογίζουν και μας έχουν διαβάσει. Ήταν σπουδαία η σημερινή νίκη επί του Προμηθέα, την οποία θέλαμε πολύ".

Για τους στόχους που βάζει με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη: "Είναι θαύμα το ότι έχουμε σωθεί από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα κοιτάμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Για την νίκη 92-74 επί του Πανιωνίου: "Δεν ήταν εύκολο το ματς, επειδή δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Δώσαμε χώρο στον Πανιώνιο, που έχει επιθετικό ταλέντο και υψηλό μέσο όρο στην επίθεση. Ευτυχώς συνειδητοποιήσαμε γρήγορα τι γινόταν και καταφέραμε και γυρίσαμε την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου".

Για την προσωπική του απόδοση και τους 21 πόντους που πέτυχε: "Σήμερα μού έδωσε τα σουτ ο Πανιώνιος, ένιωθα καλά και μπήκαν. Είμαστε μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Σε κάθε αγώνα μπορεί να είναι κάποιος άλλος πρώτος σκόρερ. Δεν ξέρουμε το ταβάνι μας. Δουλεύουμε για να το ανακαλύψουμε".

Για τον αγώνα με τη Σαλόν την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Σε αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Το περιμένουμε πως και πως. Πιστεύω ότι θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει, για να πάρουμε τη νίκη".

Γκάρι Μακ Γκι (Κύμη)

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Κόροιβου: "Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους τους τομείς. Αρχίσαμε από την άμυνα, φτάσαμε στα καλάθια και δημιουργήσαμε μια διαφορά 16-17 πόντων. Δεν σταματήσαμε όμως εκεί. Πήγαμε στα επιθετικά και στα αμυντικά ριμπάουντ. Κάναμε καλή ομαδική δουλειά. Ως ο ψηλός της ομάδας ήταν καθήκον μου να πάω για τα ριμπάουντ και να κάνω ότι έκανα. Είμαστε σε καλό μομέντουμ στα τελευταία παιχνίδια και παίζουμε καλό μπάσκετ. Η νίκη αυτή ήταν σίγουρα καθοριστική. Ήρθαμε ως ομάδα με εξαιρετικό κλίμα και μπήκαμε σε αυτό το γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ