SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δώνης και Μανιάς μίλησαν στο Sport24 Radio 103,3 για τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και του Αστέρα κόντρα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Χρήστος Δώνης (Παναθηναϊκός) και Μιχάλης Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης) μίλησαν στονSport24Radio 103,3και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό.

Χρήστος Δώνης (Παναθηναϊκός)

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά:
“Ήταν μονόδρομος η νίκη. Έπρεπε με τη νέα χρονιά να επιστρέψουμε κι εμείς στις νίκες. Ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας και για τη συνέχεια, καθώς έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τετάρτη”.

Για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία, την Τετάρτη:
“Δεν θέλω να δικαιολογηθώ για το Κύπελλο. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα για εμάς. Έχουμε όμως την ευκαιρία να το διορθώσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση”.

Για το ότι πλέον παίζουν οι παίκτες που έχουν αποδεχθεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός:
“Δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή τη κατάσταση για να παίζουμε συγκεκριμένοι παίκτες. Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα θα είναι εδώ. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και σε τέτοιες καταστάσεις φαίνονται ποιοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό ότι προς το παρόν έχουμε ένα καλό σύνολο και πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη συνέχεια”.

Για την θέση στην οποία νιώθει καλύτερα όταν παίζει:
“Είμαι επιθετικογενής παίκτης. Η θέση μου βέβαια δεν είναι σέντερ φορ. Στις προπονήσεις ο προπονητής έχει δει ότι μπορώ να κρατήσω την μπάλα και να κάνω πράγματα που του αρέσουν. Από τη στιγμή που με βάζει εκεί, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω και την ομάδα”.

Μιχάλης Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης)

Για την ισοπαλία του Αστέρα 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: “Ο ΠΑΣ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρότι δεν σκοράραμε. Η ισοπαλία σε μα τέτοια έδρα πιστεύω ότι είναι ένας καλός βαθμός. Το παιχνίδι θα κρινόταν στις μονομαχίες. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο ΠΑΣ είχαμε ευκαιρίες. Η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε 6 παιχνίδια αήττητοι και αυτό δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά στον Αστέρα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και θέληση σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μαυροπάνο. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ. Έχει προσόντα που ταιριάζουν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Είχε όλα τα φόντα και οι άνθρωποι του ΠΑΣ δούλεψαν μαζί του, ώστε να κάνει αυτό το βήμα. Μακάρι να στεριώσει εκεί και να παίξει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ