SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3
INTIME SPORTS

Οι πρωταγωνιστές της ημέρας (29/11) σε Super League και Basket League ΣΚΡΑΤΣ μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή του Άκη Δημακού.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103.3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ολυμπιακός)

"Για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 71-57 επί της Καβάλας: " Δεν ήταν εύκολο. Η Καβάλα άλλαξε προπονητή πριν περίπου 10 μέρες και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που θα έδιναν μπροστά στον κόσμο τους και ξέραμε ότι θα έδειχναν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως και έγινε. Στο α΄ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν αρκετά άστοχοι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έβαλε δύσκολα σουτ και εύκολα λέι απ. Στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Σφίξαμε την άμυνα, συνεχίσαμε να είμαστε άστοχοι σε κάποιες φάσεις, αλλά προς το τέλος βάλαμε κάποια σουτ και έφτασε η διαφορά στους 20 πόντους.

Μας λείπουν πάρα πολύ τα παιδιά που είναι εκτός. Προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά τους, αν και είναι τεράστια. Κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν λείπει. Γι΄ αυτό είναι μεγάλο το ρόστερ. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με το Μιλάνο. Η κούραση είναι μεγάλη, επειδή τα ταξίδια είναι μεγάλα και τα παιχνίδια είναι πολλά. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

Θωμάς Ναζλίδης (Βέροια)

Για την ισοπαλία 0-0 της Βέροιας με τον Πλατανιά στα Χανιά: " Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και ότι μπορούμε να είμαστε έτσι μακριά από το γήπεδό μας και συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία για το επόμενο μ ατς. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω μόνο συναισθήματα χαράς και αγάπης. Θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια αν όχι καλύτερη με την φανέλα της Βέροιας και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Έντουιν Ουόν (Λεβαδειακός)

Για την νίκη του Λεβαδειακού με 1-0 επί της Ξάνθης: " Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Είχαμε 2-3 αγώνες εντός έδρας που δεν πήραμε τη νίκη και μια εκτός έδρας ήττα με τον Πανθρακικό. Αυτά, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ομάδων που έχουν ίδιους στόχους με εμάς μας, μας έκαναν να νιώθουμε μεγάλη πίεση. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς κάνουμε μια προσπάθεια και σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και όχι το ότι δεν παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι με τις νίκες η ομάδα θα αρχίσει να παίζει καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ