SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ευριπίδης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Πλατανιά:

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το κλειδί για τη νίκη ήταν να μην δεχθούμε γκολ, επειδή φέτος έχουμε δεχθεί γκολ σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Χτυπήσαμε στην αντεπίθεση και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το γκολ μου πιστεύω ότι ήταν ωραίο, το χάρηκα και έδωσε τους βαθμούς στην ομάδα μου . Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς στην έδρα ενός πολύ καλού αντιπάλου. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη της ιστορίας της ομάδας μας".

Λευτέρης Ιντζόγλου (Ηρακλής)

Για την ισοπαλία του Ηρακλή 1-1 με τον Πανθρακικό:

"Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε τ νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν τα καταφέραμε. Στο α΄ ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε. Παρόλ αυτά στο β' ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά. Κάναμε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι να μην χάσεις το παιχνίδι, εφόσον δεν μπορείς να το κερδίσεις.

Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που αγωνίζονται, είτε έχουν καιρό να παίξουν, είτε αγωνίζονται συνέχεια. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ότι ο Πανθρακικός στα τελευταία παιχνίδια ήταν καλύτερος. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, σφιχτή στην άμυνα της, η οποία προσπαθούσε στην αντεπίθεση να πετύχει κάτι.

Εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, ειδικά στο β' ημίχρονο που πιέσαμε και στην αντεπίθεση κόψαμε αρκετές φάσεις και δεν μπόρεσε ο Πανθρακικός να βάλει γκολ".

Θοδωρής Βλάχος (Ολυμπιακός πόλο)

Για τη νίκη του Ολυμπιακού με 15-5 επί του Εθνικού:

"Κάποτε το Εθνικός – Ολυμπιακός ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Τώρα η ψαλίδα έχει ανοίξει πολύ και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος τα τελευταία χρόνια. Ο Εθνικός όμως φέτος είναι ο πιο μαχητικός από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Στόχος για εμάς ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς εύκολα ή δύσκολα και το καταφέραμε, παίζοντας σε αρκετά χρονικά διαστήματα αρκετά καλό πόλο με αντεπιθέσεις και πλουραλισμό στο σκοράρισμα και προχωράμε. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Το μυαλό μας είναι στον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελονέτα και προχωράμε. Οι παίκτες μου είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα εκτός έδρα, που έχουν μια ιδιαίτερη δυσκολία.

Εμείς θέλουμε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Έχουμε ποιότητα και θέληση. Δεν είναι ο υπέρ πάντων αγώνας της χρονιάς, αλλά αν καταφέρουμε και το κερδίσουμε θα μας δώσει άλλον αέρα και ώθηση για την συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ