SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΥΜΗ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΥΜΗ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός και οι δημοσιογράφοι του Sport24 Radio 103.3 μπήκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν με τους πρωταγωνιστές της αθλητικής δράσης της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ακούστε τι είπαν οι παίκτες που συνέβαλαν σημαντικά στη νίκη των ομάδων τους το Σάββατο (9/12).

Άγγελος Τσαγκαράκης (Κύμη)

Για την νίκη της Κύμης 71-60 επί των Τρικάλων: " Πριν μία εβδομάδα δεν είχαμε νίκη και τώρα έχουμε δύο νίκες απέναντι σε ομάδες με τις οποίες έχουμε τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτές τις μεγάλες νίκες. Είναι όμως πάντα δύσκολο, όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αγαπάς πολύ. Έχω στην καρδιά μου την ομάδα των Τρικάλων και τους εύχομαι τα καλύτερα".

Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)

Για τη νίκη του Λαυρίου 83-73 επί του Πανιωνίου: " Οι δυνατότητες του Πανιωνίου έχουν ανέβει σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Παρόλ' αυτά δεν έχει καμία νίκη. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Εμείς παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε τη νίκη. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Έχουμε όμως πέντε σερί νίκες. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά και ως ομάδα είμαστε πολύ δεμένη. Ότι καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είναι καλό για εμάς".

Θωμάς Κώττας (Ρέθυμνο)

Για τη νίκη του Ρεθύμνου 82-78 επί του Προμηθέα: " Κάναμε μια πολύ καλή νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είχε ένα σερί και είχε χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό. Για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη, επειδή χρειαζόμασταν ψυχολογία. Είχαμε δυο ήττες μέσα στην έδρα μας, τις οποίες δεν έπρεπε να κάνουμε από ομάδες που ήταν στα μέτρα μας. Τώρα μπαίνουμε πάλι στο παιχνίδι για τα πλέι οφ. Θα συνεχίσουμε δυνατά για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο και να καλύψουμε τις ήττες από Λαύριο και ΠΑΟΚ εδώ μέσα. Στην αρχή το παιχνίδι ήταν κλειστό. Στο τέλος έγιναν λάθη και από τις δύο ομάδες. Πήραμε όμως μια διαφορά ασφαλείας και εν τέλει το παιχνίδι".

Λάκι Τζόουνς (ΠΑΟΚ)

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ 91-87 επί του Κόροιβου στην παράταση: " Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και ο Κόροιβος που δεν τα εγκατέλειψε, τα κατάφερε. Έκανε καλή δουλειά, έβαλε κάποια σουτ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Ήταν και για εμάς μια τρελή μέρα. Μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι για να παίξουμε για το πρωτάθλημα στην Αμαλιάδα. Είναι σίγουρο απαιτητικό το να παραμένεις συγκεντρωμένος σε δύο στόχους και να δίνεις παιχνίδια δύο φορές την εβδομάδα. Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι λαμπρό, αρκεί να συνεχίσουμε έτσι. Να παραμείνουμε ενωμένοι και να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Η σεζόν είναι μακρά και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι".

Νίκος Γκόλιας (ΑΕΛ)

Για τη νίκη της ΑΕΛ 1-0 επί της Ξάνθης: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Είναι σίγουρο πως όταν βάζεις ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο είναι πολύ ενθουσιώδες. έφυγε η πίεση. Θέλαμε πολύ τον αγώνα. Ερχόμασταν από δύο αγώνες στους οποίους είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι από τα τελευταία τρία. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια και να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν δουλεμένο το να βάλουμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Καλώς όμως ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με πολύ ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη και ευτυχώς ήρθε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ