SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι Χρήστος Δώνης του Ηρακλή και Σάκης Χιώτης του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησαν στον "Sport24 Radio 103,3" για τις σημαντικές νίκες των ομάδων τους κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλη

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Χρήστος Δώνης (Ηρακλής)

Για την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα: "Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, για να κλειδώσουμε την παραμονή μας στην Superleague. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας. Ειδικά στο β΄ημίχρονο από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, υπήρχε πίεση. Γίνονταν συνέχεια μεγάλες μπάλες και σε μια αναμπουμπούλα μπορούσαμε να δεχθούμε και δεύτερο γκολ. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια".

Για την ατομική του απόδοση κόντρα στη προηγούμενη ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Δεν βλέπω τη σημερινή μου εμφάνιση ως απάντηση στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέρω ότι όσο βρισκόμουν στον ΠΑΣ έπρεπε να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια. Δεν έφυγα όμως με κακία. Έχω φίλους εδώ και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάζει ο καθένας τη ζωή του και μακάρι όλα να πάνε καλά για όλους".

Διονύσης Χιώτης (Απόλλων Σμύρνης)

Για την νίκη 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Κισσαμικού: "Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έχουμε πετύχει. Η ομάδα είναι αήττητη σε 25 παιχνίδια. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα μέχρι να πετύχουμε και μαθηματικά τον στόχο. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Η δική μου είναι να φυλάω την εστία της ομάδας μου και των επιθετικών να βάζουν γκολ. Όταν όλοι μαζί κάνουν καλά τη δουλειά τους, πετυχαίνουν αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ