SPORT24

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στον Sport24 Radio 103,3

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Γιώργος Ντάσιος και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησαν στον Sport24 Radio για τα θετικά αποτελέσματα των ομάδων τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Super League Σουρωτή.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων της 9ης αγωνιστικής Super League Σουρωτή.

Αριστοτέλης Καρασαλίδης (Ατρόμητος)

Για την εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου 2-0 επί της Ξάνθης: “Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Θέλαμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ξάνθη. Για 90 λεπτά ήμασταν αντίπαλοι, αλλά μετά μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Η Ξάνθη είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Της εύχομαι να ανταμειφθεί για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Όταν κερδίζεις, ξεχνάς την κούραση που έχεις και περιμένεις πως και πως το επόμενο παιχνίδι για να πάρεις κάτι ανάλογο. Είναι δύσκολο να διατηρηθείς ψηλά. Αλλιώς σε αντιμετωπίζουν και οι αντίπαλοι πλέον. Πιστεύω ότι με την ποιότητα που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, θα πάνε όλα καλά”.

Γιώργος Ντάσιος (Απόλλων Σμύρνης)

Για την ισοπαλία 1-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: “Έχουμε παλέψει σε όλα τα παιχνίδια, απλώς στα προηγούμενα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και δεν μας αξίζει η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε. Πλέον έχουμε και τη τύχη με το μέρος μας, πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και αυτό το δείχνουμε και στο γήπεδο. Πήραμε δύο θετικά αποτελέσματα, αλλά παραμένουμε ταπεινοί. Για εμάς στόχος είναι η παραμονή. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και δεν πρέπει να πετάμε στα ύψη. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Έχουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με τα Γιάννενα και πρέπει να πάρουμε και από αυτό το ματς ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία είναι δίκαιη και για τις δυο ομάδες. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είχε πίεση, επειδή προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίζαμε ότι ο κόσμος του αντιπάλου θα μας δημιουργούσε πίεση. Το σημαντικό ήταν ότι δεν δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μια φάση στην οποία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ. Θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία”.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (Λαμία)

Για την νίκη της Λαμίας 2-0 επί του Πλατανιά: “Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, την οποία θέλαμε πολύ και το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό τιμ. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πιστεύω ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε το ίδιο καλοί και ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ και τον κόσμο που είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας στην έδρα μας, όπου έχουμε δώσει 3 αγώνες και έχουμε πάρει 7 βαθμούς χωρίς να έχουμε χάσει ακόμη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ