Ο Sport24 Radio 103,3 στο πλάι των παιδιών της Φλόγας

Ο Sport24 Radio 103,3 στο πλάι των παιδιών της Φλόγας

Τις εγκαταστάσεις της Φλόγας επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Sport24 Radio 103,3, δίνοντας συνέχεια στην κοινωνική του προσφορά, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των δράσεων της 24 Media για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Όχι απαραιτήτως υλική. Αλλά ανάγκη από συμπαράσταση, ανθρώπινη επαφή, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά. Και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη για την ζωή, η ανάγκη αυτή μεγαλώνει και γίνεται υποχρέωση για όλους εμάς στον Sport24 Radio 103,3.

Ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος, οι παραγωγοί Αλέξανδρος Τσουβέλας, Δημήτρης Μαχαίρας, Ευάγγελος Πρωτόπαππας, Χρήστος Σούτος, Γιώργος Περπερίδης, ο μουσικός επιμελητής του σταθμού, Σώζων Ηρειώτης, η υπεύθυνη υποστήριξης και συντονισμού του ραδιοφώνου, Ράνια Ζαμπέλη και η project manager της 24 Media, Κατερίνα Καρανάσιου, βρέθηκαν στην Αιγίου 6 στην Αθήνα όπου στεγάζεται η Φλόγα και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, μίλησαν μαζί τους και πληροφορήθηκαν από την πρόεδρο του Ιδρύματος, κα. Μαρία Τρυφωνίδη, για τις ανάγκες και τις δυσκολίες που υπάρχουν καθημερινά για την φροντίδα των παιδιών που αντιμετωπίζουν μια νεοπλασματική ασθένεια.

Οι σακούλες με τις εκπλήξεις από την κατασκευαστική παιχνιδιών Δεσύλλας, που με ιδιαίτερη χαρά έσπευσε να προσφέρει με την σειρά της σε αυτή την πρωτοβουλία, έφεραν χαμόγελα στα παιδιά, που με λαχτάρα άνοιξαν τα δώρα τους και δεν έβλεπαν την ώρα να ξεκινήσουν το παιχνίδι! Αυτό που μας έδωσαν από την πλευρά τους, ήταν σίγουρα κάτι σπουδαιότερο: ένα μάθημα ζωής, το δικό τους χαμόγελο ελπίδας και την εικόνα μιας πραγματικής μάχης που αφορά την κατάκτηση του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο.

Η ώρα για την ξεκούραση των παιδιών είχε φτάσει και πριν αποχωρήσουμε -με την επιθυμία σύντομα να βρεθούμε ξανά δίπλα τους- περάσαμε από τον χώρο όπου ο σύλλογος διοργανώνει bazaar για το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου, τον οποίο ο καθένας μπορεί και πρέπει να επισκεφθεί συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Ιδρύματος.

* Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. O σύλλογος συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο”.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24