SPORT24

Ο Sport24 Radio 103,3 σας στέλνει να ζήσετε από κοντά το Navarino Challenge

Ο Sport24 Radio 103,3 σας στέλνει να ζήσετε από κοντά το Navarino Challenge

Ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωρεάν συμμετοχή σε κολύμβηση και τρέξιμο, με διαμονή, γεύμα και αυτοκίνητο με γεμάτο ντεπόζιτο βενζίνης, για τις μετακινήσεις του.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση Navarino Challenge πλησιάζει και ο Sport24 Radio σας χαρίζει την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την πρωτόγνωρη εμπειρία του κορυφαίου event αθλητικού τουρισμού που πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Μεσσηνία.

Ο Sport24 Radio και η εκπομπή “Η μπάλα στη Σέντρα” σας προσφέρει μια δωρεάν συμμετοχή στο τρέξιμο (σε διαδρομή που θα επιλέξετε ανάμεσα στα 5χλμ, τα 10χλμ και τον κορυφαίο ημιμαραθώνιο που περνάει από την πανέμορφη Βοϊδοκοιλιά) και την κολύμβηση 1χλμ (που γίνεται στον ιστορικό όρμο του Ναυαρίνο, στο λιμάνι της Πύλου).

H εν λόγω συμμετοχή περιλαμβάνει επίσης:

-Διαμονή στο παραδοσιακό και φιλόξενο ξενοδοχείο Karalis City Hotel με πρωινό και θέα τον μαγευτικό κόλπο του Ναυαρίνου, στην Πύλο Μεσσηνίας (Παρασκευή 11/10 check in – Κυριακή 13/10 check out)

-Δωρεάν γεύμα σε ένα όμορφο περιβάλλον πάνω στο κύμα στο εστιατόριο Ποσειδωνία, που προσφέρει ένα σωστό συνδυασμό γεύσεων παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και τοπικών εδεσμάτων, όπως επίσης ολόφρεσκο ψάρι από τους ντόπιους ψαράδες (1 δωρεάν γεύμα την Παρασκευή 11/10 και 1 δωρεάν γεύμα το Σάββατο 12/10) και

-Ένα αυτοκίνητο, με γεμάτο ντεπόζιτο βενζίνης, για τις μετακινήσεις σας από και προς το Navarino Challenge, προσφορά της κορυφαίας εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Avance (από τις 11 Οκτωβρίου (παραλαβή) έως τις 14 Οκτωβρίου (παράδοση).

Συντονιστείτε στους 103,3 και στην εκπομπή “Η μπάλα στη Σέντρα” από τις 20:00-22:00 μέχρι την Δευτέρα 7/10, για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 7/10 και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

#AkouTinOmadaSou στον Sport24 Radio 103,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ