SPORT24

O Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά και αυτό το Σαββατοκύριακο

O Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά και αυτό το Σαββατοκύριακο

Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι κορυφαίες "μάχες" στο αγαπημένο σας ραδιόφωνο. Διαβάστε το πρόγραμμα.

Ακούστε το Σάββατο 20/04 μόνο από τους 103,3 την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού να κατακτήσει την Ευρωλίγκα για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην έδρα της ισχυρής Σαμπαντέλ. Στη μετάδοση του αγώνα από την ισπανική πόλη και στο ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τη λήξη θα είναι ο Μιχάλης Στεφάνου.

Από τις 16:45 ξεκινάει η 25η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. Μικρόφωνο σε όλα τα γήπεδα μέσα από την εκπομπή "Matchcenter" με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Λευτέρη Αμπατζή. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η μάχη της παραμονής με τις αναμετρήσεις Κύμη-Λαύριο, Προμηθέας-Πανιώνιος και Ρέθυμνο-Περιστέρι.

Την Κυριακή στις 19.00 αρχίζει η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να σηκώσει το πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια στην κατάμεστη Τούμπα, αρκεί να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό. Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου μεταφέρουν τα πάντα από την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης μέσα από τους 103,3. Καθοριστικό είναι και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης για τη σωτηρία, σε περιγραφή του Στέλιου Σβολιαντόπουλου από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το τρίτο ημίχρονο ολόκληρης της αγωνιστικής δράσης ξεκινάει και τις δύο μέρες από τις 22:00 στην εκπομπή «Πάμε Αποδυτήρια» με τον Νίκο Συριώδη. Σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών από όλα τα παιχνίδια.

Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ