SPORT24

Ντομίνγκες: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έφυγα όπως θα ήθελα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και δήλωσε ευγνώμων στον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως δεν έφυγε όπως θα επιθυμούσε από τους "ερυθρολεύκους". (AUDIO)

Ο παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο και πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, που γίνεται σήμερα 37 ετών, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην άνοδο της Ράγιο Βαγεκάνο στη La Liga, την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, ενώ τόνισε πως δεν έφυγε όπως θα ήθελε από τους "ερυθρολεύκους".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την άνοδο στη La Liga με τη Ράγιο Βαγεκάνο: "Ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά τελικά τα καταφέραμε και πανηγυρίσαμε την άνοδο. Πέρσι υπέγραψα συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα και θα δούμε τί θα γίνει τη νέα σεζόν. Η προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην Ισπανία και να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο".

Για τον συμπαίκτη του, τον φορ της Ράγιο, Ραούλ Ντε Τομάς, που φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ειδικά στα τελειώματα των φάσεων. Ωστόσο, πρέπει να έχει πίσω του καλούς συμπαίκτες, όπως είχε στη Ράγιο, που ήταν εκπληκτική ομάδα. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα από τον Ολυμπιακό. Ο Ντε Τομάς δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, διότι πρέπει να έχει δίπλα του καλούς παίκτες για να τον τροφοδοτούν".

Για την κορυφαία στιγμή της καριέρα του: "Δυσκολεύομαι να επιλέξω μία, καθώς έχω παίξει τελικό ευρωπαϊκού Super Cup, Champions League και αργεντίνικο πρωτάθλημα, ενώ έχω πετύχει και πάρα πολλά σημαντικά γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την καριέρα μου, επειδή έδινα τα πάντα στην εκάστοτε ομάδα μου. Αφοσιώθηκα πλήρως στις προπονήσεις και είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου".

Για τον Ολυμπιακό: "Είμαι υπερήφανος που γνώρισα την αγάπη του κόσμου και φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι κρίμα που φέτος δεν πήρε το πρωτάθλημα, όπως τις προηγούμενες σεζόν, και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Οι καλύτερες αναμνήσεις μου από τον Ολυμπιακό ήταν όταν έμπαινα στο γήπεδο και ο κόσμος τραγουδούσε. Είμαι ευγνώμων στον Μίτσελ, καθώς είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Νομίζω ήταν λάθος η απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, διότι οι προπονητές που τον ακολούθησαν ήταν χειρότεροι από αυτόν. Μας δυσκόλεψε τη ζωή η αποχώρηση του Μίτσελ".

Για το αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του: "Πρέπει να το σκεφτώ. Από τη στιγμή που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο θα είμαι διαθέσιμος να ακούσω το οτιδήποτε. Θα είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση".

Για το αν η δική του αποχώρηση από τον Ολυμπιακό ήταν όπως τη φανταζόταν: "Ξεκάθαρα όχι. Δεν ήταν θέμα ενός προπονητή, αλλά δύο Πορτογάλων τεχνικών. Αλλά είδαμε ότι το ίδιο συνέβη και με τον Φορτούνη, που βρισκόταν σε καλό σημείο και του ζητούσαν περισσότερα τόσο στην Εθνική, όσο και στον Ολυμπιακό. Θα το φανταζόμουν, για την ακρίβεια θα το ήθελα, να γίνει με καλύτερο τρόπο. Δεν έγινε έτσι. Αλλά από την άλλη, δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό".

Για το πώς περιμένει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο: "Μακάρι να το πάρει. Το εύχομαι. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε. Για πολλά χρόνια, αυτοί οι παίκτες προσπαθούν να κατακτήσουν είναι τίτλο και ίσως να είναι η στιγμή μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ