SPORT24

Ντέμης στον Sport24 Radio 103,3: "Έτσι ήρθαν οι Μπλάνκο - Σκόκο στην ΑΕΚ"

Ντέμης στον Sport24 Radio 103,3: "Έτσι ήρθαν οι Μπλάνκο - Σκόκο στην ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή "Ελα στο λαό σου", αποκάλυψε πως ήρθαν στην ΑΕΚ οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο, αλλά και το πρέσινγκ που έκανε στον Λορένθο Σέρα Φερέρ για τον "Zoro". (AUDIO)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ελα στο λαό σου" με τους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά και Σπύρο Κοντό. Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε μία ξεχωριστή ιστορία με πρωταγωνιστές τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης αποκάλυψε το στενό πρέσινγκ που έκανε στον Λορένθο Σέρα Φερέρ για τον "Zoro", αλλά κι από πότε παρακολουθούσε τον Σκόκο προκειμένου να τον φέρει στην Ένωση.

"Σεβόμουν πάρα πολύ το τμήμα σκάουτινγκ. Τον Σκόκο τον είδα κατα λάθος στο κομπιούτερ να παίζει. Κι εκείνον και τον Μπλάνκο. Είπα στον Ίλια (σ.σ. Ίβιτς) να ρίξει μία ματιά στον Σκόκο, αλλά μου είπε ότι τότε (σ.σ. 2006) έκλεινε στην Πούμας. Πλούσια, μεξικάνικη ομάδα. Μετά από δύο χρόνια έρχεται στο γραφείο μου ο Δημήτρης Μάρκος και μου λέει πως έχει μία πολύ καλή περίπτωση επιθετικού. Λέγεται Σκόκο και μένει ελεύθερος από την Πούμας. Του λέω: 'Ιγκνάσιο Σκόκο'; Μου λέει 'ναι'. Του λέω 'πλάκα μου κάνεις'. Και έτσι τον κλείσαμε.

Η αστεία ιστορία είναι του Μπλάνκο. Τον είχα δει, είχε τρομερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Έρχεται ο Φερέρ και μου ζητάει έναν επιθετικό από τη Ρέιντζερς, ο οποίος, όμως, ήταν πανάκριβος. Οπότε, εγώ, του δίνω ένα DVD του Μπλάνκο και του λέω, όταν μπορέσει, να του ρίξει μία ματιά. Έρχεται μετά από τρεις ημέρες, μου ζητάει έναν άλλο παίκτη. Πήγαινα πάλι εγώ, του έδινα ξανά DVD του Μπλάνκο, αλλά δεν του έλεγα πως είναι ο ίδιος. Περνούσαν οι μέρες, αλλά ο Φερέρ δεν έβλεπε το DVD. Σκέψου, τότε, τον Μπλάνκο μπορούσαμε να τον πάρουμε 250.000. Ξαναέρχεται και του λέω, δες αυτόν τον επιθετικό (σ.σ. Μπλάνκο) είναι πολύ καλός. Απηύδησε κάποια στιγμή ο Φερέρ, τον είδε και τελικά τον κλείσαμε με 700.000 ευρώ".

Ακούστε την ξεχωριστή ιστορία στο 1:27:40 του ηχητικού:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νικολαΐδης στον Sport24 Radio 103,3: "Δεν βλέπω ξανά τον εαυτό μου στην ΑΕΚ"
Η έκπληξη του Φερνάντο Τόρες στον Ντέμη μέσω του Sport24 Radio 103,3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ