SPORT24

"Να βοηθήσουμε τον Γιάννη, έχουμε δυνατότητες"

"Να βοηθήσουμε τον Γιάννη, έχουμε δυνατότητες"
EUROKINISSI SPORTS

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μαυροδημητράκη, εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: " Κάθε ομάδα είναι αξιόλογη σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πολλές ομάδες είναι καλές. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάξουμεεμάς κι όχι τις άλλες ομάδες. Νομίζω έχουμε πολύ καλό σύνολο. Η Ελλάδα είναι αξιοσέβαστη παντού. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να νομίζει ότι δεν έχουμε καλή ομάδαμε δυνατότητες".

Για το πόσο δύσκολο είναι να βρει η ομάδα «χημεία» σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: "Δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Καλούμαστε να βρούμε «χημεία» και να παίξουμε καλάγια να κάνουμε κάτι καλό".

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: " Δεν έχει αλλάξει κάτι στο κλίμα, σε σχέση με τα παράθυρα. Το κλίμα είναι θετικό και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα.Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ με δύο από τα αδέρφια μου (σ. σ. Γιάννης και Κώστας). Είμαι πολύ περήφανος! Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά. Πρέπει να κοιτάμε μέρα τη μέρα, βήμα-βήμα, με σκοπό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να υπάρχει θετική ενέργεια. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες είναι καλές και μπορούν να κάνουν κάτι καλό.Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο".

Τέλος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σημείωσε: "Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, καθώς έχουμε βρεθεί ξανά μαζί στην Εθνική. Στόχοι μας να έχουμε καλή «χημεία» και να δουλεύουμε σε καλό κλίμα. Αυτό το τελευταίο το έχουμε πετύχει, αφού είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας".

Για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του: "Αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στην Εθνική. Οι ατζέντηδές μου μιλούν με ομάδες και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.Ο στόχος μου από τη στιγμή που έφυγα από την ΑΕΚ είναι να πάω σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω να βρεθεί κάτι".

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική: "Τον ξέρω από τις μικρές ηλικίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του και θέλω να κερδίσω και να δω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ.Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Φέτος ήταν πρώτος. Μας ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, μας βοηθάει και πρέπει κι εμείς να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε για να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ