SPORT24

Μπάρλος και Παπαντωνίου στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Μπάρλος και ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 μετά τις σπουδαίες εντός έδρας νίκες της Κύμης και του Φάρου/ΓΣΛ.

Η Κύμη και ο Φάρος/ΓΣΛ πήραν σπουδαίες εντός έδρας απέναντι σε Τρίκαλα BC Aries και Κολοσσό H Hotels, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους. Η πρώτη της παρουσίας στα playoffs κι ο δεύτερος της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Νίκος Μπάρλος και ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή του Άκη Δημακού, "Πάμε αποδυτήρια", για το θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου.

Ο Νίκος Μπάρλος δήλωσε πως " ήμασταν σε κακή μέρα. Τα Τρίκαλα ήρθαν εδώ για να καταστρέψουν το παιχνίδι μας και ήταν λογικό επειδή τους λείπουν παίκτες. Για εμάς ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε, αλλά σημασία έχει ότι στο τέλος πήραμε το παιχνίδι. Υπάρχει κούραση, αλλά θα ξεκουραστούμε τις επόμενες δύο μέρες. Ο στόχος όμως είναι να προπονούμαστε σκληρά και να παίζουμε στους αγώνες το ίδιο δυνατά, ώστε στο τέλος της σεζόν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως είναι τώρα τα πράγματα, έχουμε πολλές πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ. Δεν θέλω όμως να μιλάω γι΄αυτό. Αυτό που κάνουμε είναι να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύουμε καθημερινά".

Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε: " Δεν θα πούμε ότι είναι νίκη παραμονής. Φτάνουμε όμως ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς με τον τρόπο που ήρθε. Ενώ δεν παίξαμε καλά και βρεθήκαμε αρκετές φορές πίσω στο σκορ, καταφέραμε με ομαδική δουλειά να πάρουμε ένα παιχνίδι. Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλο καλάθι από τον Μπαρτ. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η τύχη ήταν με το μέρος του αντιπάλου που ήταν πιο εύστοχος όποτε πλησιάζαμε στο σκορ και προσπαθούσαμε να περάσουμε μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, επειδή φέτος έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ