SPORT24

Μουνάφο: "Χτυπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ EUROKINISSI

Οι πρωταγωνιστές της 10ης αγωνιστικής μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια". Διαβάστε και ακούστε όσα δήλωσαν οι Μουνάφο, Τριάδης και Μανούσος.

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης Χουάν Μουνάφο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τους Άκη Δημακό και Νίκο Σαλάκη, μετά την επικράτηση των Αρκάδων επί του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το παιχνίδι:
« Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που ερχόταν από νίκη με τον Ολυμπιακό. Είχαμε λίγους βαθμούς και θέλαμε να έχουμε μικρές αποστάσεις, να κερδίσουμε μονομαχίες και να κρατήσουμε το μηδέν, μήπως μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την καλή εικόνα του Αστέρα με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου:
« Όχι, παίξαμε με τον Πανιώνιο και κάναμε καλό παιχνίδι, με τον Ατρόμητο δεχτήκαμε δύο κόκκινες, ενώ με τον ΠΑΟΚ δεν παίξαμε καλά. Δουλεύουμε πάρα πολύ, βλέπουμε βίντεο, διορθώνουμε τα λάθη μας και αν πάρουμε κάποια αποτελέσματα και ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, με περισσότερη ησυχία, ίσως παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει και το δείχνει σε κάθε ματς».

Για το αν περίμεναν να εξελιχθεί έτσι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
« Ξέραμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός θα ερχόταν με φόρα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα ήθελε να ανοίξει το σκορ γρήγορα. Εμείς ερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και ξέραμε ότι πρέπει να κρατήσουμε κλειστά τις γραμμές, για να κρατήσουμε το μηδέν. Θέλαμε να κυλήσει ο χρόνος γιατί έχουμε καλή φυσική κατάσταση και ξέρουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να δώσουμε κάτι παραπάνω.

Γι” αυτό και το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο βαρετό. Πολλές φορές αφήνουμε την μπάλα στον αντίπαλο και προσπαθούμε να κλέψουμε, να βγούμε στην κόντρα. Με έξι βαθμούς δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά το σημαντικό είναι να κοιτάς και πώς μπορείς να κερδίσεις».

Για τον Παναθηναϊκό:
« Ο Παναθηναϊκός έχει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να μπει να παίξει ψηλά και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί αντίθετα, γιατί ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει τα πράγματα».

Για τα καλά ελληνικά που μιλάει και τα γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα:
« Μιλάω κάθε μέρα. Τα γκολ είναι λίγα. Εξι είναι αυτά που έχω πετύχει μέχρι τώρα…»

Παναγιώτης Τριάδης (επιθετικός Ξάνθης):« Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη (σ. σ. το 3-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο). Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις. Εννοείται ότι γίνεται πιο εύκολο ένα παιχνίδι, αν καταφέρεις και σκοράρεις νωρίς. Εμείς πρεσάραμε πολύ καλά τον αντίπαλο, μας βγήκαν οι φάσεις, παίξαμε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και ευτυχώς βάλαμε τα γκολ, αν και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να σκοράρω κι εγώ, αλλά αυτό που μετράει είναι η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Γιώργος Μανούσος (επιθετικός Ατρομήτου):« Θέλαμε τη νίκη, αλλά έπειτα από τα δύο θετικά αποτελέσματα που είχαμε και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός, καθώς παίζαμε με μία ομάδα που είναι πολύ καλή και δεμένη. Ο Πανιώνιος ήρθε για να παίξει για δύο αποτελέσματα. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ και να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε άγχος. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όπου κι αν παίζουμε και με αυτή τη νοοτροπία μπαίνουμε στο γήπεδο κάθε εβδομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ