SPORT24

"Match Center" του Sport24 Radio 103,3: Η προφητεία του Παλομπαρίνι

Lazio's Ciro Immobile waits for a corner kick during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's Ciro Immobile waits for a corner kick during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Στο Match Center του Sport24 Radio 103,3 έχουμε και προφητείες με τον Αντρέα Παλομπαρίνι να προβλέπει το 3-3 στο Λάτσιο - Αταλάντα. (AUDIO)

Κάθε Σαββατοκύριακο το Match Center του Sport24 Radio 103,3 ενημερώνει τους ακροατές του σταθμού για όλη την αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργος Περπερίδης και Νίκος Συριώδης είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την ενημέρωσή σας.

Πέρα όμως από αυτό κάνουν και τις προβλέψεις τους.

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει στο 37ο λεπτό με 0-3 από την Αταλάντα στο Ολίμπικο, αλλά ο Αντρέα Παλομπαρίνι προφήτευσε ότι θα πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Έτσι και έγινε αφού ο Τσίρο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+2' διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ακούστε το ηχητικό από την προφητεία και την επιβεβαίωση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ