SPORT24

Μαρινάκης: "Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Νίκος Μαρινάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103, στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για το "διπλό" στα Χανιά και την κατάσταση στην προηγούμενη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. (AUDIO)

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Νίκος Μαρινάκης και ο αμυντικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στο τρίποντο επί του Πλατανιά στα Χανιά και στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Για την επικράτηση του Παναιτωλικού στα Χανιά: “Δεν είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει το 0-3 αλλά η αλήθεια είναι πως από την αρχή της εβδομάδας πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Από το πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όμως κρατάμε την αποτελεσματικότητα και όλο το δεύτερο μέρος”.

Για την συνέχεια μετά τα θετικά αποτελέσματα: “Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, μετά την διακοπή. Μετά έχουμε ένα εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό και θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100%, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναιτωλικός έχει πολλές δυνατότητες, αρκεί να το δείχνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και κάθε Σαββατοκύριακο μέσα στο γήπεδο”.

Για τον φετινό στόχο: “Ο στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα. Από κει και πέρα δεν οριοθετούμε τον στόχο μας, πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: “Περνάει μια δύσκολη κατάσταση ο Παναθηναϊκός αλλά πιστεύω ο κόσμος θα είναι δίπλα του όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τον έχει αφήσει ποτέ και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν αξίζει να λυπάται αλλά να νιώθει υπερήφανος γι” αυτόν τον σύλλογο και να τον στηρίζει κάθε στιγμή. Όλα αυτά που βγαίνουν, η καταστροφολογία, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί και ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ