SPORT24

Ξενάκη: "Το πιστεύαμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης, Έλενα Ξενάκη, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη για την πρόκριση στο Final 4 της Euro League, μετά τη νίκη 9-7 επί της Κίνεφ Κίρισι, στο Χαλάνδρι.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Έλενα Ξενάκη αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση της Βουλιαγμένης στο Final 4 της Euro League. Η αρχηγός του ΝΟΒ επικράτησε με 9-7 επί της Κίνεφ Κίρισι στο Χαλάνδρι και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη για την πρόκριση στο Final 4 της Euro League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση στο Final 4 της Euro League: "Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι κάναμε. Η Βουλιαγμένη είχε να βρεθεί τρία χρόνια σε Final 4. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Το πιστεύαμε. Το πιστεύαμε και στο Κίρισι, αλλά στο τέλος επαναπαυτήκαμε. Ήμασταν παρ' όλα αυτά σίγουρες ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά, λόγω τρίτης αποβολής: "Δεν φοβήθηκα στιγμή ότι η ομάδα μου θα με χρειαστεί. Ήμουν σίγουρη ότι η ομάδα θα πάει καλά και χωρίς εμένα. Στενοχωρήθηκα βέβαια που δεν ήμουν μέσα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, για να βοηθήσω την ομάδα".

Για την τερματοφύλακα της ομάδας, Άσλεϊ Τζόνσον: "Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Παίζει καταλυτικό ρόλο στην ομάδα μας. Μας δίνει ώθηση σε κάθε άμυνα, για να πάμε καλά στην επίθεση".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ