SPORT24

Κρέσπο: "Το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος,λέγοντας πως κρίθηκε στα δικαστήρια.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Βασίλη Τεμπέλη για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος, λέγοντας πως ο τίτλος παίχτηκε στα δικαστήρια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Ήμασταν ανώτεροι από την ΑΕΚ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το πάθος δεν έλειψε ούτε δευτερόλεπτο. Όταν χάσαμε το πέναλτι, νομίσαμε ότι μπορεί να μας «φύγει» το κύπελλο από τα χέρια, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι δίκαια είμαστε νικητές και κατακτητές του κυπέλλου".

Για το αν η εμφάνιση στον τελικό και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μία "απάντηση" για ότι συνέβη στο πρωτάθλημα: "Δεν υπάρχει απάντηση για ότι συνέβη στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο γήπεδο δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι και στις δύο διοργανώσεις".

Για τον Ισπανό διαιτητή, Νταβίδ Μπορμπαλάν: "Ήταν παράξενο ότι ένας ξένος διαιτητής σφύριξε μία ελληνική διοργάνωση. Θεωρώ ότι είχε λιγότερη πίεση σε σχέση με τους Έλληνες διαιτητές. Προσωπικά θεωρώ ότι η κάρτα που μου έδειξε ήταν λίγο… εύκολη. Γενικά νομίζω ότι διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς και τους παίκτες των δύο ομάδων".

Για τον πανηγυρισμό με τις μάσκες που είχαν το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη: "Ήταν ξεκάθαρο, θέλαμε να στηρίξουμε τον πρόεδρο μας, για την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Ο πρόεδρος ήρθε και μας επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο και μας στήριξε, ήταν κοντά μας και αυτό θέλαμε να περάσουμε φορώντας τις μάσκες στο τέλος της αναμέτρησης".

Για το πόσο δύσκολο ήταν ο ΠΑΟΚ διατηρήσει τον ρυθμό του, έπειτα από ότι έγινε στο πρωτάθλημα: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πάμε την επόμενη μέρα να πάμε να προπονηθούμε, γιατί ξέραμε ότι είχαμε στα χέρια μας το πρωτάθλημα και μας έφυγε. Το πρωτάθλημα παίχτηκε στα δικαστήρια. Είχαμε υποχρέωση να συγκεντρωθούμε, αυτό κάναμε και τελικά τα καταφέραμε".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ