SPORT24

Κορακάκη: "Η Stoiximan ήταν ο πρώτος χορηγός που πίστεψε σε μένα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Άννα Κορακάκη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη μεγάλη βοήθεια της Stoiximan στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών για διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια της Stoiximan στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.

"Εδώ και πάρα πολύ καιρό η Stoiximan μάς στηρίζει όλους και εμένα προσωπικά, δεν είχα την ευκαιρία πάνω να το αναφέρω, με στηρίζει πολύ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ήταν ο πρώτος μου χορηγός, που πίστεψαν σε μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι η εταιρεία στηρίζει όχι μόνο τους φτασμένους, αν μπορώ νο το πω έτσι, αλλά και τους ανερχόμενους", ανέφερε αρχικά η Άννα Κορακάκη και συνέχισε:

"Και τα τρία χρυσα μετάλλια του Ρίο ήταν με την Stoiximan, πριν γίνουμε Ολυμπιονίκες και εύχομαι και τα παιδιά τώρα να γίνουν και εκείνα".

Όσον αφορά στη γνωριμία της με την Κατερίνα Στεφανίδη, στο Ρίο δεν είχαν προλάβει να συναντηθούν: "Τη μέρα που πήρα και το δεύτερο μετάλλιο, η Κατερίνα έφτασε στο Ρίο, οπότε όχι. Επειδή μένει και στην Αμερική, τώρα είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και από κοντά".

Για το ότι εξασφάλισε πρώτη απ' όλες την πρόκριση για το Τόκυο και το αν αυτό είναι καλό σημάδι, απάντησε: "Ναι, είναι πολύ καλό σημάδι. Με γεμίζει με αυτοπεποίθηση φυσικά και αγωνίζομαι στις επόμενες διοργανώσεις χωρίς το άγχος της πρόκρισης, οπότε αυτό είναι ένα αβαντάζ.

Τέλος, για το αν είναι σκάκι με όπλο το άθλημά της, είπε: "Ναι, μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ