SPORT24

Κλεισμένος ο Αραούχο από την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέφερε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 πως ο Σέρχιο Αραούχο είναι "κλεισμένος" από την ΑΕΚ και η συμφωνία με τη Λας Πάλμας θα ενεργοποιηθεί αν αποχωρήσει τελικά ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Νέλσον Ολιβέιρα σε περίπτωση που ο Πορτογάλος επιθετικός αποχωρήσει με προορισμό την Αγγλία και τη Γουλβς.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3 (Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 - 14:00), έχει επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ της Λας Πάλμας και της Ένωσης, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Ολιβέιρα. Επιβεβαίωση, ουσιαστικά, του ρεπορτάζ του διευθυντή του σταθμού, Παντελή Διαμαντόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε την Τρίτη το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό φορ.

"Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να έρθει κι ο Αραούχο και να μείνει κι ο Ολιβέιρα. Από την ΑΕΚ αναφέρουν πως για να έρθει ο Αραούχο θα πρέπει να φύγει πρώτα ο Ολιβέιρα. Είναι μία προσωπική επιθυμία του Μελισσανίδη να δουλευτεί η ιστορία με τον Αραούχο. Θέλει να πετύχει την επιστροφή του. Έβαλε και τον Ίβιτς στο παιχνίδι και μέσω και των προσωπικών επαφών που έχει και με τη Λας Πάλμας, κατάφερε να προχωρήσει το θέμα. Ο Αραούχο είναι μία δοκιμασμένη λύση και η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται το γεγονός πως η Λας Πάλμας θέλει πλέον να τον πουλήσει. Μιλάμε για αγορά του παίκτη, όχι για δανεισμό. Είναι ξεκάθαρα ο Νο.1 υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Ολιβέιρα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου, οποίος πρόσθεσε πως:

"Υπάρχει συμφωνία με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας. Δεν γνωρίζω αν είναι ακριβές το ποσό των 3.000.000 ευρώ και δεν ξέρω αν πρόκειται για το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Στην αρχή, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ζήτησε συνιδιοκτησία 50-50, το οποίο αρνήθηκαν από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν θέλει να τον πάρει ξανά δανεικό με μία "τρελή" οψιόν, διότι φοβούνται πως ο παίκτης μπορεί να κάνει ένα καλό δεύτερο μισό και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας να το εκμεταλλευτεί. Ο παίκτης αφήνει ένα συμβόλαιο 1.300.000 ευρώ γιατί το "ταβάνι" στην ΑΕΚ θα είναι 700.000 με 800.000 ευρώ. Είναι, όμως, επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Υποψήφιος ο Αραούχο για αντί - Ολιβέιρα
"Ο Αραούχο πωλήθηκε στην ΑΕΚ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ