SPORT24

Καράμπουλας: "Στόχος η άνοδος στην Α1, να διασκεδάσουμε τα ημιτελικά"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο έμπειρος φόργουορντ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ελα στο λαό σου" για τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ που έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έθεσε ως στόχο την άνοδο από την Α2.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Βαγγέλης Καράμπουλας φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Έλα στο λαό σου", με τους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά και Σπύρο Κοντό. Ο 38χρονος παίκτης μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Α1.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τις συγκρίσεις με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου στην οποία ήταν μέλος κι έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016: "Η ομάδα του Φάρου τότε ήταν πιο ισχυρή και υπήρχαν απαιτήσεις. Ο στόχος μας φέτος είναι η άνοδος και δεν σκεφτόμαστε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε!"

Για την επικράτηση στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο. Βάλαμε κάποια σουτ, κόλλησαν στη "ζώνη" και άνοιξε η διαφορά. Να πω την αλήθεια δεν το πίστευα τόσο πριν από τον αγώνα αλλά όσο περνούσε η ώρα, καταλάβαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για τα πράγματα που του δίνουν κίνητρο: "Κίνητρο μου δίνουν η χαρά του παιχνιδιού και η νίκη που είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Θέλω να είμαι σε ικανοποιητικό επίπεδο και όχι απλά να παίζω. Θεωρώ ότι θα το καταλάβω όταν θα έρθει αυτή η στιγμή. Μακάρι να είμαι σε τέτοιο επίπεδο γι’ ακόμα δύο-τρία χρόνια".

Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά με στεναχωρεί που παίζει στην Α2 ο Ολυμπιακός Β

Για την παρουσία του Ολυμπιακού Β στην Α2: "Εντάξει, προσωπικά με στεναχωρεί, παρότι δεν είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Δεν είναι καλό για κανέναν. Μόνο το όνομα του Ολυμπιακού υπάρχει ουσιαστικά στην κατηγορία, αφού η κανονική ομάδα παίζει στην Euroleague. Βέβαια, δεν είναι ακριβώς αναπτυξιακή η ομάδα του Ολυμπιακού απ' την στιγμή που στηρίζεται στον Τζόλο, τον Νίκου, τον Πετρόπουλο, που είναι έμπειροι παίκτες και γνώριμοι σ' αυτές τις κατηγορίες".

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει: "Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά φίλαθλος. Όπως κάθε παιδί, έτσι και εμένα με έκανε ο πατέρας μου. Απλά επειδή είμαι αθλητής του μπάσκετ και με ενδιαφέρει το καλό του αθλήματος, με στεναχωρεί που ο Ολυμπιακός παίζει σ' αυτή την κατηγορία".

Για το γεγονός πως παρακολουθεί ποδόσφαιρο: "Μ' αρέσει ο Ντελ Πιέρο. Δεν πολυβλέπω, αλλά παρακολουθώ τη Γιουβέντους. Ελπίζω επιτέλους να πάρουμε το Champions League, τώρα που πήραμε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ