SPORT24

Η Daily Mail επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του "Sport24 Radio 103,3" για το αντίο σε Τουρέ

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάγια Τουρέ αναζητεί ομάδα στο Λονδίνο για να συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με την "Daily Mail", η οποία έκανε αναφορά στην αποκάλυψη του "Sport24 Radio 103,3 για το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό και την αιτία του χωρισμού.

Ολυμπιακός και Γιάγια Τουρέ χώρισαν επίσημα ως φίλοι το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο το φινάλε του Ιβοριανού μέσου στους "ερυθρόλευκους" είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί αρκετές ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής "Το 10 το κακό", όπου ο διευθυντής του " Sport24 Radio 103,3" Παντελής Διαμαντόπουλος είχε αποκαλύψει πως συνεργασία των ερυθρολεύκων με τον Ιβοριανό θα ολοκληρωνόταν εντός της ημέρας και πως ο παίκτης θα μετέβαινε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με σκοπό να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Η αποκάλυψη μάλιστα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τα αγγλικά ΜΜΕ, με την " Daily Mail" να φιλοξενεί την Τετάρτη (12/12) δημοσίευμα αναφορικά με τους υποψήφιους επόμενους σταθμούς στην καριέρα του Τουρέ και να επικαλείται τον "Sport24 Radio 103,3" για το λόγο του διαζυγίου.

"Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24, ο Τουρέ φεύγει από το Ολυμπιακό επειδή βάσει του ρεπορτάζ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς" , γράφει το εν λόγω μέσο στο τέλος του σχετικού κειμένου του για τον πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ