SPORT24

Η αντίδραση Αλαφούζου στο θέμα Δώνη

Η αντίδραση Αλαφούζου στο θέμα Δώνη

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 ότι γίνεται μία προσπάθεια στον Παναθηναϊκό να πέσουν οι τόνοι μετά και τις δηλώσεις του τεχνικού των "πρασίνων", Γιώργου Δώνη.

Αρκετή συζήτηση σήκωσαν οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν δεν λυθούν κάποια θέματα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 πώς στους "πράσινους" υπάρχει η πρόθεση να πέσουν οι τόνοι, ενώ οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τον Γιάννη Αλαφούζο το καλοκαίρι. Μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

"Γίνεται μία προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό να πέσουν οι τόνοι, αυτό που λέγεται από την πλευρά Αλαφούζου είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι με τον προπονητή, όποιες αποφάσεις ληφθούν θα είναι το καλοκαίρι και μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Η ομάδα αυτή την ώρα κάνει προπόνηση και σε λίγη ώρα θα βγει αποστολή για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και φυσικά ο Δώνης ενημέρωσε τους παίκτες ότι οτιδήποτε συμβαίνει θα πρέπει αυτοί να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό και να προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη μία νίκη" ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στο Sport 24 Radio 103,3,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ