SPORT24

Γιόβαντσιτς: "Η Λίβερπουλ δεν είχε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα"

Γιόβαντσιτς: "Η Λίβερπουλ δεν είχε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα"

Ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Λίβερπουλ.

Ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Λίβερπουλ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του μετά την νίκη επί της Λίβερπουλ: " Ήταν μεγάλη έκπληξη. Η Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ένα από τα φαβορί για να φτάσει έως τον τελικό του Champions League. Κι εμείς, όμως, είμαστε σκληρή ομάδα και το δείξαμε. Νιώθω καταπληκτικά. Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώσαμε με τόσο κόσμο στο πλευρό μας".

Για το αν περίμενε διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του «Άνφιλντ»: " Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε καλό ματς. Λέγαμε ότι ακόμα και ο βαθμός θα ήταν καταπληκτικός. Τώρα με το τρίποντο, τι να σχολιάσεις; Με τους οπαδούς μας το λέγαμε, ότι θα ήταν όλα διαφορετικά".

Για τις οδηγίες του προπονητή τους, Βλάνταν Μιλόγεβιτς: " Μας είπε πριν από τη σέντρα, αλλά και στο ημίχρονο, να μη φοβηθούμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να αγωνιστούμε επιθετικά, να τους πιέσουμε και ότι αν δεν το κάναμε, τότε θα χάναμε και θα απογοητεύαμε τους οπαδούς μας. Μετά το ματς μας έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και για την πίστη που δείξαμε".

Για τη διαφορά στην απόδοση της Λίβερπουλ στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια: " Δεν θα πω ότι φοβήθηκαν, αλλά σίγουρα δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα".

Για το αν ήταν αυτή μία από τις σπουδαιότερες επιτυχίες του Ερυθρού Αστέρα: " Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη ιστορία στο Champions League, αλλά αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Ήταν μια μεγάλη και ιστορική νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα και για το σέρβικο ποδόσφαιρο".

Για τι το ακολούθησε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς: " Το γιορτάσαμε με μουσική και τραγούδι, δίναμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον. Ήταν αξέχαστες και ιδιαίτερες στιγμές".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: " Είναι ένα πολύ σκληρό γκρουπ. Ρεαλιστικά δεν έχουμε πολλές πιθανότητες, αλλά αν παίξουμε όπως με τη Λίβερπουλ, ελπίζουμε σε περισσότερους βαθμούς και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…".

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: " Μερικά παιχνίδια, ίσως κάποια ντέρμπι και τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Champions League".

Για τον προπονητή της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς: " Είναι πολύ καλός, ξέρει να δίνει κίνητρο, έχει μετρήσει σπουδαία αποτελέσματα και αυτά μιλούν από μόνα τους. Είναι σημαντικός για την ομάδα".

Για το αν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με κάποιον παίκτη της Λίβερπουλ: " Δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο. Συνηθισμένες κουβέντες που κάνουν οι παίκτες την ώρα των αγώνων τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ