SPORT24

Γιαννόπουλος και Τσαλμπούρης: "Γράψαμε ιστορία"

Γιαννόπουλος και Τσαλμπούρης: "Γράψαμε ιστορία"

Οι φόργουορντ της ΑΕΚ Γιώργος Τσαλμπούρης και Χάρης Γιαννόπουλος μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μακρή κατά την άφιξη της αποστολής της Ένωσης στην Ελλάδα, μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Οι Χάρης Γιαννόπουλος και Γιώργος Τσαλμπούρης έκαναν ένα διάλειμμα από το "πάρτι" που έστησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος" και μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μακρή για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ομάδα τους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε και προσφέραμε ένα ακόμα τρόπαιο στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα", δήλωσε αρχικά ο Χάρης Γιαννόπουλος και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ένιωθε αουτσάιντερ:

"Δεν ξέρω πώς βγήκε ο όρος του αουτσάιντερ για εμάς. Δεν αισθανθήκαμε ποτέ έτσι. Για εμάς πάντα ήμασταν από τα φαβορί. Άλλωστε προερχόμαστε από ένα σκληρό πρωτάθλημα και είχαμε μεγαλύτερη εμπειρία σε σκληρά ματς από τις υπόλοιπες ομάδες. Στην G-League δεν υπάρχει πίεση, ενώ στη Λατινική Αμερική υπήρχαν αγώνες που οι ομάδες που συμμετείχαν στο Διηπειρωτικό, τους πήραν με 40, 50 και 60 πόντους διαφορά. Για εμένα δεν ήμασταν ποτέ αουτσάιντερ".

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την Ένωση, είπε: "Θα μας κάνει καλό, διότι μας ταλαιπώρησε πολύ το μεγάλο ταξίδι. Θα μας δώσει χρόνο να γεμίσουμε μπαταρίες και να συγκεντρωθούμε στα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Περάσαμε καλά στη Βραζιλία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΑΕΚ".

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης από την πλευρά του τόνισε: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Η κατάκτηση του τροπαίου ήταν πολύ σημαντική για εμάς και για τον κόσμο. Είναι η πρώτη κούπα της χρονιάς. Σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ, καθώς έχει περάσει δύσκολα χρόνια, έχοντας φτάσει ως τη Β Εθνική. Μπορεί να μην έχει την αίγλη του Basketball Champions League ή του Κυπέλλου, αλλά είναι ένα τρόπαιο που το έχουν λίγες ομάδες και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Γράψαμε ιστορία!.

Η κατάκτηση του τροπαίου δεν αλλάζει κάτι, καθώς οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το καλό είναι πως η διακοπή μας ωφελεί, αφού έπειτα από ένα τέτοιο ταξίδι και μία τέτοια επιτυχία δε θα ήταν εύκολο να παίξουμε αμέσως αγώνα πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ