SPORT24

Φουντούλης: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο περιφερειακός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Γιάννης Φουντούλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την επικράτηση των ερυθρόλευκων επί της Βερόνα (11-5).

Ο περιφερειακός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά την επικράτηση των ερυθρόλευκων επί της Βερόνα ( 11-5).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τελευταίο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: « Στόχος μας ήταν η νίκη, καθώς δε θέλαμε να διαλέξουμε αντίπαλο για τα προημιτελικά του Final 8. Μας δέσμευε αυτό που πετύχαμε πέρσι. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, οπότε το θέμα δεν είναι μόνο το τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και τι μηνύματα περνάμε. Εμείς δε θέλαμε να ηττηθούμε στην έδρα μας για να επιλέξουμε αντίπαλο. Θα ήταν κακό για το πρεστίζ μας, αλλά και για αυτό της ομάδας. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες έχουν ελάχιστες διαφορές. Αγωνιστήκαμε μέχρι τέλους και παίξαμε σε υψηλά στάνταρ.

Πέρυσι, όλη τη σεζόν ήμασταν στα κόκκινα. Για μεγάλο διάστημα παίζαμε σε υψηλό ρυθμό, κάτι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διατηρήσουμε για δεύτερη σερί σεζόν. Φέτος, ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, αυτό, όμως, μας έκανε καλό, διότι ανεβάσαμε ρυθμούς, δουλέψαμε στις προπονήσεις και βρήκαμε κίνητρα. Τις επόμενες 20 ημέρες που κρίνονται οι τίτλοι πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ».

Για το τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στο Final 8: « Θα δείτε μία ομάδα που θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Θέλουμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Ακούστε τη συνέντευξή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ