SPORT24

Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Αλλοίωση αποτελέσματος"

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" την αναμέτρηση Βόλος - Ολυμπιακός, καθώς και τις διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. (AUDIO)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Super League 1, αλλά έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτύρονται έντονα για το ακυρωθέν γκολ του Χιλάλ Ελ Σουντανί στο 17ο λεπτό του αγώνα, καθώς και για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τον Φεράρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, παρά το γεγονός πως ο διαιτητής, Βασίλης Φωτιάς είδε ο ίδιος τη φάση στο VAR.

Με αφορμή όσα συνέβησαν στον Βόλο, ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά και πως στον χθεσινό αγώνα υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

"Υπάρχει ο κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλο αυτό που συμβαίνει ξεπερνά και την πλάκα. Μέχρι ένα σημείο μπορείς να κάνεις πλάκα. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις και κριτική, η οποία μπορεί να είναι light, σκληρή κλπ. Προσωπικά, θεωρώ πως έχει αρχίσει να γιγαντώνεται ο βαθμός επικινδυνότητας. Πλέον, θεωρώ επικίνδυνους τους ανθρώπους που ορίζονται, τοποθετούνται ή κληρώνονται στα παιχνίδια. Με αφορμή αυτό που έγινε στο Βόλο, είδαμε έναν βοηθό που έχει μπροστά του τον παίκτη που καλύπτει τον Σουντανί. Αυτομάτως δεν γίνεται να σηκώνει τη σημαία. Όπως, επίσης, έχει γίνει και πέναλτι στο σπρώξιμο κι όχι στη φάση που έδειχνε η τηλεόραση.

Από την στιγμή που υπάρχει το VAR, το οποίο έχουμε πολλές φορές εγκωμιάσει, κι ένας διαιτητής όπως είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου που θεωρείται εκ των κορυφαίων και είναι... ξεκούραστος στο VAR, τότε δικαιούνται κι οι υπόλοιποι να λένε πως υπάρχει δόλος. Έτσι γράφτηκε η ποδοσφαιρική ιστορία στην αναμέτρηση, με την μπάλα να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Δεν με πειράζει αν θα παρεξηγηθώ, αλλά θεωρώ πως στον Βόλο υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Κι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε το κλίμα θα γίνεται διαρκώς χειρότερο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ