SPORT24

Αναστόπουλος στο "Match Center": "Ο Μπλατ δεν πέτυχε ούτε έναν"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Match Center" στον Sport24 Radio 103,3 και έδωσε μπασκετικό ρεσιτάλ, καθώς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον φετινό Ολυμπιακό, κριτικάροντας τις επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ.

Μπασκετικό ρεσιτάλ του Νίκου Αναστόπουλου στην εκπομπή "Match Center" (17:00 - 00:00) στον Sport24 Radio 103,3 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργο Περπερίδη και Νίκο Συριώδη. Ο "μουστάκιας" δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, παίρνοντας την... ασίστ από τον διευθυντή του σταθμού, Παντελή Διαμαντόπουλο, ο οποίος έστειλε την ερώτησή του για να σχολιάσει την κατάσταση στο τμήμα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος και στην ομάδα της Δάφνης και αγαπάει το μπάσκετ, ναι μεν δεν δήλωσε ειδικός, αλλά δεν θα μποτούσε να αφήσει ασχολίαστη την κατάσταση στον αγαπημένο του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ποτέ του δεν έχει κρύψει την αγάπη του στην ομάδα του Πειραιά και από την κριτική του δεν ξέφυγε ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι επιλογές του, ειδικά στους ξένους.

"Με το μπάσκετ δεν είμαι ειδικός, μου αρέσει, παθιάζομαι, το παρακολουθώ, αλλά ο Παντελής τώρα τελευταία τα γράφει πάρα πολύ ωραία. Όταν ένας προπονητής, ο Μπλατ, έχει φέρει από πέρυσι 14 παίκτες και δεν έχει πετύχει ούτε έναν, τι να πούμε; Ούτε έναν έχει πετύχει. Ο Παντελής που είναι πιο ειδικός τα γράφει καλύτερα. Και επειδή τελευταία έχουμε κάποιες διαμάχες, όταν μετά από ήττα τον παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνει...", είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ