SPORT24

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Η άθληση γίνεται ολοένα και πιο επιβεβλημένη στη σύγχρονη εποχή και το τρέξιμο συνιστά μία από τις κορυφαίες εκφράσεις της. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο outfit για να πάρεις μέρος σε έναν τέτοιο μαραθώνιο; Το Sport24.gr σου δίνει όλες τις απαντήσεις.

Στη σύγχρονη κοινωνία που τα πάντα κινούνται με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα ώστε να λειτουργούμε υπό καθεστώς ασφυστικής πίεσης, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε -αναπόφευκτα- κάποια πηγή προσωρινής απόδρασης και φαίνεται πως η άθληση μέσω του τρεξίματος είναι από τις πλέον δημοφιλείς "οδούς".

Κάτι άλλωστε που φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό καθώς με αυτό τον τρόπο επιλέγουμε να βάλουμε σε μία πολύ σκληρή και επίπονη δοκιμασία το σώμα μας και να τεστάρουμε τις αντοχές μας, βλέποντας την όλη κατάσταση ως μία τεράστια αγωνιστική "πρόκληση", ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τον εαυτό μας προκειμένου να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη της αυτοπεποίθησής μας.

Ο μαραθώνιος τρεξίματος όμως δεν (μπορεί να) είναι μία απλή υπόθεση ρουτίνας που αντιμετωπίζεται με χαλαρή διάθεση αλλά "απαιτεί" από εμάς να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε απόλυτα στο στόχο μας. Πώς θα γίνει αυτό;

Μα φυσικά έχοντας επιλέξει το κατάλλλο outfit που ταιριάζει στα γούστα, στις ανάγκες, στην ιδιοσυγκρασία και στην προσωπικότητα μας, με τις επιλογές να είναι πολλές ώστε να καλύπτουν και τον πλέον απαιτητικό.

Παπούτσια ιδανικά για όσους λατρεύουν το τρέξιμο, αθλητικά μπλουζάκια που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της μόδας, ρολόγια προπόνησης, παλμογράφοι, πετσέτες, τσαντάκια είναι μερικά από τα αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν τον μαραθώνιο τρεξίματος μία καθαρά προσωπική υπόθεση, και το Sport24.gr δεν πρόκειται να σας αφήσει να μείνετε... τελευταίοι.

Ιδού μερικές προτάσεις για να επιλέξετε το στιλ που σας ταιριάζει και να απολαμβάνετε κάθε φορά που παίρνετε μέρος σε έναν μαραθώνιο τρεξίματος:

Παπούτσια

GEL-FUJI TRABUCO 4 Black / Yellow - 123,00 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Το μοντέλο Gel-fuji Trabuco 4, είναι το καινούριο παπούτσι για τρέξιμο της μάρκας Asics για όσους λατρεύουν το τρέξιμο ! υφασμάτινο στέλεχος, μαύρο χρώμα. Ένα μοντέλο, έτοιμο για κάθε διαδρομή. Ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει, χάριν στη υφασμάτινη επένδυσή του και την υφασμάτινη εσωτερική του σόλα. Η από καουτσούκ εξωτερική σόλα του είναι ένα δυνατό πλεονέκτημα για κράτημα σε κάθε είδους έδαφος.

AIR ZOOM PEGASUS 32 μπλέ - 113,00 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Ανακοίνωση προς τους μαραθωνοδρόμους και άλλους λάτρεις του τρεξίματος : Η μάρκα Nike παρουσιάζει το νέο μοντέλο Air Zoom Pegasus 32 για τρέξιμο! To υφασμάτινο στέλεχός του παρουσιάζεται εδώ σε μπλε χρώμα . Η υφασμάτινη επένδυση του και η υφασμάτινη εσωτερική του σόλα προσφέρουν ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει. Η από καουτσούκ εξωτερική σόλα του υπόσχεται κράτημα στο κάθε έδαφος για πάντα δυνατές επιδόσεις.

GALAXY SIS M Grey / Silver / Yellow - 36,80 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Η μάρκα Adidas Performance παρουσιάζει ένα παπούτσι για τρέξιμο που θα δώσει μεγάλη ικανοποίηση στους λάτρεις του σπορ. Ένα υφασμάτινο στέλεχος σε κίτρινο χρώμα, προσφέρει στυλ και άνεση. Μια συνθετική επένδυση και υφασμάτινη εσωτερική σόλα που προσφέρουν ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει. Η εξωτερική από καουτσούκ σόλα του, προσφέρει κράτημα και ασφάλεια σε κάθε έδαφος, για καλύτερες επιδόσεις.

REEBOK ZQUICK DASH Black / Yellow / άσπρο - 92,00 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Ανακοίνωση προς τους μαραθωνοδρόμους και άλλους λάτρεις του τρεξίματος : Η μάρκα Reebok παρουσιάζει το νέο μοντέλο Reebok Zquick Dash για τρέξιμο!

Ρούχα

SST TRACKTOP MARINE - 57,60 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Εμπλουτίστε τα σπορ ντυσίματα σας με αυτή τη ζακέτα της μάρκας Adidas Originals ! Σύνθεση από πολυεστέρα (87%) και μπλε χρώμα: ορίστε πώς σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αυτό το μοντέλο. Αγαπώντας τα σπορ, θα υιοθετήσουν χωρίς πρόβλημα αυτό το μοντέλο από τη καλοκαιρινή σεζόν.

Adidas Spo Sweat Pant Conavy - 52.20 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Ανδρικά Αθλητικά Μπλουζάκια

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Βρείτε εδώ μια απίστευτη χρωματική ποικιλία από ανδρικά αθλητικά μπλουζάκια/T-Shirts. Το κατάστημά μας σας τα προσφέρει σε πραγματικά προνομιακές τιμές! Γίνετε μέλος του SportGallery.gr για να ενημερώνεστε γύρω από τις συνεχείς προσφορές μας, τις εκπτώσεις, αλλά και τις νέες παραλαβές όλων των επώνυμων αθλητικών ειδών. Δείτε τα ανδρικά μπλουζάκια στις σελίδες μας.

Target-Αμάνικο ''Outdoor'' - 11.05 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Αξεσουάρ

ΡΟΛΟΪ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ GARMIN FORERUNNER 210 BUNDLE ΜΑΥΡΟ - 206.10 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Το Forerunner 210 σας παρέχει την ελευθερία να προπονηθείτε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο καταγράφοντας κάθε λεπτό και κάθε μέτρο. Είναι ένα αθλητικό ρολόι με GPS που καταγράφει με ακρίβεια πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και πόσο σκληρά έχετε προπονηθεί.

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜISSION ENDURACOOL MICROFIBRE ΜΠΛΕ - 22.20 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Η πετσέτα EnduraCool Instant Cooling Towel από την Mission, με σύνθεση από αποδοτικό υλικό που ψύχεται άμεσα, προσφέρει δροσιά διαρκείας σε κάθε αθλούμενο άτομο. Το υλικό αυτό ψύχεται άμεσα όταν βραχεί, στραγγιστεί και τεντωθεί, δροσίζοντας το σώμα. Η τεχνολογία Enduracool λειτουργεί απορροφώντας την υγρασία και τον ιδρώτα στον πυρήνα του υλικού, όπου η μοναδική κατασκευή των ινών, ευνοεί την κυκλοφορία των μορίων νερού και ρυθμίζει τον ρυθμό εξάτμισής τους, για δροσιά διαρκείας.

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ SIGMA PC 3.11 ΜΑΥΡΟΣ/ΠΡΑΣΙΝΟΣ - 37.05 €

Είσαι έτοιμος για έναν μαραθώνιο τρεξίματος;

Ο παλμογράφος που ταιριάζει στο δραστήριο lifestyle σας! Φορέστε το ρολόι σας, πιέστε το μοναδικό πλήκτρο και είστε έτοιμοι. Το ιδιαίτερα οικονομικό PC 3.11 από τη Sigma αποτελεί τον ιδανικό παλμογράφο για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν προπόνηση με βάση τους καρδιακούς παλμούς. Στο τρέξιμο, στο βάδισμα ή στο γυμναστήριο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν χρονόμετρο σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί η ζώνη στήθους. Η μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη 2 γραμμών, παρουσιάζει τον ρυθμό των παλμών και τον ολικό χρόνο προπόνησης. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός ελκύει τόσο πολύ τους χρήστες, που δυσκολεύονται να το αποχωριστούν ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησης!

ΤΣΑΝΤΑΚΙ ADIDAS RUN BOTTLE WAISTBAG ΜΑΥΡΟ - 28.45 €

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to Adidas Production (6 licenses)
Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to Adidas Production (6 licenses) CREATED BY MDKGRAPHICSENGINE - LICENSED TO ADIDAS PRODUCTION (6 LICENSES)

Τσαντάκι μέσης για τρέξιμο από την Adidas. Ξεχωρίζει η ειδική υποδοχή για παγούρι. Αψογος αερισμός χάρη στο διχτυωτό πίσω μέρος, εύκολη μεταφορά των απαραίτητων μικροαντικειμένων σας στα 2 τσεπάκια με φερμουάρ και ειδική έξοδος για το καλώδιο των ακουστικών. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη και ανταντακλαστικές λεπτομέρειες για ασφαλή προπόνηση όλη την ημέρα. Από το 1949 που ο Adi Dassler, ίδρυσε την Adidas, μέχρι και σήμερα, το σύνθημα που καθοδηγεί τους σχεδιαστές των προϊόντων της είναι το "Play to Win". Με αυτό το κίνητρο, η σειρά Sport Performance φέρνει εδώ και πολλές δεκαετίες, το πάθος σε όλα τα σπορ, επιτρέποντας στους αθλητές να είναι πιο φιλόδοξοι, πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ