SPORT24

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

Εκμεταλλεύσου τις μεγάλες προσφορές και απόδειξε τις ικανότητες σου στην επίλυση γρίφων εξοικονομώντας αρκετά λεφτά.

Οι περισσότεροι από εμάς κρύβουμε μέσα μας έναν ντέντεκτιβ. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την μεγάλη απήχηση που έχουν σειρές που ασχολούνται με την εξιχνίαση υποθέσεων και μυστηρίων.

Ανάλογη είναι η απήχηση που έχουν σε όλους εσάς και τα "Escape Rooms". Τα δωμάτια αποδράσεων έχουν κατακλύσει όλες τις περιοχές και προκαλούν το μυαλό και τις δεξιότητες μας για να μπορέσουμε να λύσουμε τους γρίφους.

Έτσι και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ορισμένες προσφορές ώστε να μπορέσετε να πάρετε τους φίλους σας και ως άλλοι Σέρλοκ Χολμς να διαλευκάνετε τις υποθέσεις. Όλες οι τιμές που θα δείτε παρακάτω είναι κατ' άτομο.

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

Athens Escape Rooms Από: 15€ Με: 6.9€

Καλωσορίσατε στα δωμάτια απόδραση του AE3R. Με πολύ μεράκι και φαντασία, δημιουργήσαμε 3 ξεχωριστές ιστορίες για τους παίκτες μας, οι οποίοι μπορούν εκτός από το να ψυχαγωγηθούν, κάτι που είναι η βασικότερη αρχή μας και μέλημά μας, να βιώσουν μια ζωντανή εμπειρία απόδρασης, μία ξεχωριστή περιπέτεια για κάθε ηλικία, που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη και θα "κάψει" το μυαλό.

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

EscapeClue Athens Από: 14€ Με: 7.5€

Το EscapeClue Athens είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Καλείσαι να λύσεις γρίφους που δεν απαιτούν γνώσεις, αλλά σκέψη, συντονισμό και συστηματικότητα, ώστε να προλάβεις να διαλευκάνεις τα μυστήρια του κάθε δωματίου και να προλάβεις να βρεις την έξοδο από το δωμάτιο μέσα σε 60 λεπτά.

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

"Toxicity" του "Zero Hour" Από: 15€ Με: 7.5€

Το ZeroHour είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Μια δραστηριότητα ψυχαγωγίας ενεργητικής συμμετοχής. Αφού οι συμμετέχοντες κλειστούν σε ένα δωμάτιο, θα πρέπει μέσω συνεργασίας και χρησιμοποιόντας τα στοιχεία του δωματίου, να λύσουν μια σειρά γρίφων μέσα σε ένα συκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, ώστε να μπορέσουν να αποδράσουν.

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

Exit Plan Escape Room Από: 16€ Με: 7€

Λύστε τους γρίφους και αποδράστε, οργανώνοντας μια ομάδα με 2 έως 6 παίκτες και ελάτε να παίξετε στο πρωτοποριακό παιχνίδι στο "Exit Plan" στον Άγιο Δημήτριο.

Είσαι εσύ ο επόμενος Σέρλοκ Χόλμς;

"Parabox" Από: 15€ Με: 7.5€

Για Συμμετοχή σε Ένα (1) Παιχνίδι Απόδρασης έως 120' & με Ηθοποιό στα Διάσημα & Ειδικά Διαμορφωμένα Δωμάτια (Escape rooms) του «Parabox», στην Παύλου Μελά, στο κέντρο! Ζήστε την Απόλυτη Εμπειρία των Escape Rooms… που κάνουν Θραύση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και γίνεται Εσείς οι Πρωταγωνιστές της κάθε Ιστορίας Διασκεδάζοντας και Λύνοντας το Μυστήριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ