THE SHOW MUST GO ON LIVE

Υπάλληλοι, ρουφιάνοι και φαντάσματα

Υπάλληλοι, ρουφιάνοι και φαντάσματα

Αυτό το show must go on είναι για λίγους, αφού ο Παντελής Διαμαντόπουλος χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά πάντων και εξηγεί πως βιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική, τα στρατόπεδα των παραγόντων, των παλαιμάχων και φυσικά οι υπάλληλοί τους στα media.

Λίγα 24ωρα πριν τις νέες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, έρχεται αυτό το podcast- καταπέλτης να πει όσα αρκετοί γνωρίζουν αλλά τρέμουν να τα εκφράσουν. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναλύει την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα παιχνίδια εξουσίας, τους ρόλους των "μεγάλων" και όλων των παρατρεχάμενων.

Η ιστορία του Σιόβα ήταν απλά το τελευταίο κομμάτι σε ένα πάζλ που φτιάχνεται από παράγοντες και ο Τζον Φαν Σίπ, καλείται να αποφασίσει αν θα είναι ένας πραγματικά καλός προπονητής ή μέρος ενός κέντρου αποφάσεων. Όλοι σε πόλεμο, οι παλαίμαχοι να χώνουν τις ουρές τους, οι παίκτες σε κατάσταση αμόκ και οι οπαδοί να μαλλιοτραβιούνται στα social media! Αυτό το show must go on είναι για λίγους.

Περιμένουμε πάντα τις τοποθετήσεις των ακόλουθων του podcast που μπορούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα! Ο τρόπος είναι εύκολος και απλός. Ηχογραφημένο μήνυμα μέσω της υπηρεσίας του whatsApp στο 6977550872 και θα... παίξετε μπάλα και εσείς στο Show Must Go On.

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ