ON THE ROAD AGAIN

Πηγαίνω αργά, για να φθάσω γρήγορα

On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση
On the road again με τον Δημήτρη Μπαλή, το νέο podcast του SPORT24 αποκλειστικά για την αυτοκίνηση SPORT24

Το On the road again είναι το νέο podcast του SPORT24 για την αυτοκίνηση. Ο Δημήτρης Μπαλής κάθε Κυριακή με όσα πρέπει να ξέρετε για την κίνηση στους τέσσερις ή στους δύο τροχούς.

Σήμερα, 1η Αυγούστου, ενδεχομένως ορισμένοι να έχουν ξεκινήσει για τις διακοπές τους, ωστόσο οι περισσότεροι, φαντάζομαι, αυτές τις μέρες θα λείψουν για ξεκούραση, μέχρι κυρίως τις 20-25 Αυγούστου.

Επειδή στην Ελλάδα η αναβλητικότητα θεωρείται χαρακτηριστικό γνώρισμα, άστο γι αύριο, μέρα είναι, λέμε, στην περίπτωση του ταξιδιού δεν υπάρχει αύριο.

Μπορεί να θεωρούμε ότι το αυτοκίνητό μας είναι σε καλή κατάσταση, εντούτοις ένας γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος έλεγχος, θα μας βγάλει από πιθανά προβλήματα στον τόπο διακοπών, ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το δεύτερο είναι, να είμαστε εμείς καλά προετοιμασμένοι. Δηλαδή, αν είναι να ξεκινήσουμε πρωί, ελαφρύ γεύμα το βράδυ και νωρίς, να σηκωθούμε άνετα και ωραία. Αν είναι να ξεκινήσουμε βράδυ, ας έχουμε ξεκουραστεί μετά τη δουλειά.

Εξίσου σημαντικό, είναι το πώς φορτώνουμε το αυτοκίνητο. Τα βαριά αντικείμενα κάτω στο πορτμπαγκάζ και τα ελαφρύτερα πάνω και σε καμία περίπτωση με τέτοιο βάρος που να χαμηλώνει πολύ το πίσω μέρος, σε συνδυασμό με επιβάτες στις πίσω θέσεις. Διαφορετικά, παίρνουμε μπαγκαζιέρα οροφής και τοποθετούμε εκεί αντικείμενα.

Ζώνες, απαραιτήτως όλοι οι επιβάτες, ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Πουθενά και ποτέ χωρίς ζώνη.

Το On the road again είναι εδώ και κάθε Κυριακή σας βάζει στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Βρες και κάνε subscribe στο On the road again, το Podcast του Δημήτρη Μπαλή στο Spotify

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts

TAGS ON THE ROAD AGAIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ