THE SHOW MUST GO ON LIVE

Όταν θύμωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης

Όταν θύμωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πριν τα μεγάλα ματς του Champions League φοβόταν, πλέον προβλέπει νικητή, αναλύει τον Ολυμπιακό και σ' αυτό το Show must go on του Παντελή Διαμαντόπουλου μιλάει για όλους και ξεκαθαρίζει μια και καλή τι πρέπει να σημαίνει εθνική ομάδα σε όσους το έχουν ξεχάσει.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν έχει λόγο να μασήσει τα λόγια του, όταν πρόκειται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα. Ο άνθρωπος που ύψωσε τα τείχη στο Euro του 2004 μιλάει στο Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου για όλα αυτά που τον έχουν στενοχωρήσει.

Ακούστε τι λέει για τους παίκτες που "κόπηκαν" από τον Φαν Σίπ, αλλά και την άποψή του για τον προπονητή και τον τρόπο λειτουργίας της Eθνικής.

Ξεκίνημα των ομίλων του Champions League και ο παλαίμαχος πορτιέρε τοποθετείται για τα μεγαθήρια, προβλέπει νικητή από τώρα (όσο γίνεται) και δίνει τις συμβουλές του στον Ολυμπιακό που ρίχνεται στην μάχη της διοργάνωσης. Μπόλικη ποδοσφαιρική κουβέντα για το πρωτάθλημα, τις ομάδες, αλλά και τις ακαδημίες από έναν Νικοπολίδη όπως δεν τον έχετε ξανακούσει.

Απολάυστε το...

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του Παντελή Διαμαντόπουλου και στο The Show Must Go On στο Spotify.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Google Podcasts/ Castbox/ iTunes

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ